zanimljivo!

NIKO je nije video još od Vimbldona: Kejt Midlton u tajnosti posetila Francusku, a povod je PRELEP

0

Ni u javnosti, ni na društvenim mrežama — Kejt Midlton, vojvotkinju od Kembridža, nismo nigde videli već puna 64 dana.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton nema nigde već duže od dva meseca, a na to nismo navikli.

Ipak, isplivale su najnovije informacije o njoj. Naime, Kejt je sa suprugom Vilijamom i njihovom decom otputovala u Francusku. Tamo se, ni manje, ni više, održalo venčanje njenog brata Džejmsa Midltona!


Sve je prošlo u tajnosti: kako putovanje jedne od najpoznatijih porodica na svetu, tako i intimna ceremonija venčanja Džejmsa i Elizi Tevent.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Venčanje se odigralo u mestu Bormes-les-Mimosas, a vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, kako pišu strani mediji, nisu se isticale među gostima. Čak se ni u Britaniji ne zna da su Kembridžovi nekud otputovali. Među zvanicama bila je i Pipa Midlton, a zanimljivo je zbog čega se nagađa da Kembridžovi ne žele medijsku pažnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

Šuška se da je Kejt Midlton u drugom stanju po četvrti put, pa zato niko ne može da je uslika ovih meseci, a nema je ni na Instagramu!

 

Nju smo videli još početkom jula na Vimbldonu, ali i na fudbalskim utakmicama na stadionu Vembli. Od tada vojvotkinje nema nigde! Da li je samo u pitanju dugo čekani odmor ili bi zaista mogla biti trudna — ostaje da se vidi.

 

 

makonda-tracker