Ovakve ih niste videli

Ova scena će se pamtiti zauvek: VULKAN EMOCIJA između Aleksandre Prijović i Lepe Brene u Areni zbog kog plače Balkan

2

Čak i ako možda niste fanovi popularnih pevačica, pred ovom scenom je nemoguće ostati ravnodušan

Emotivni trenutak Aleksandre Prijović i Lepe Brene na koncertu u Areni
Emotivni trenutak Aleksandre Prijović i Lepe Brene na koncertu u Arenifoto: @dvd221_/X

Aleksandra Prijović održala je drugi koncert u Štark areni prošle večeri, a pevačica je nastupila u dupke punoj hali, kao i prve večeri.


Popularna Prija napravila je atmosferu za pamćenje, koju će njeni obožavaoci dugo pamtiti, a da sve bude još lepše – njena specijalna gošća bila je Lepa Brena, jugoslovenska muzička diva i maćeha njenog supruga Filipa Živojinovića.


Slavna pevačica pridružila se Aleksandri na sceni, a Lepa Brena pevala je "Jugoslovenku", "Boliš i ne prolaziš", dok je sa snahom otpevala "Poželi sreću drugima", jedan od najvećih hitova u njenoj višedecenijskoj karijeri.

 

Tokom izvođenja ove numere, dogodila se jedna od najemotivnijih scena otkako poznajemo dve pevačice, a društvenim mrežama šire se snimci iz svih uglova.

Brena je, naime, u jednom trenutku, usred pesme prišla Priji, dugo je grlila, a obe su plakale od sreće zbog Aleksandrinog velikog uspeha pre nego što je slavna pevačica nastavila pesmu.


"Kad plačeš od radosti zbog sreće drugog je nešto prelepo", "Nisam računala da će Brena noćas da me rasplače", "Najlepši i najemotivniji momenat večeri", "Ne pamtim da sam video Brenu emotivniju"... komentarišu tviteraši.


Jugoslovenska muzička diva se, takođe, obratila publici.


Hvala vam što volite moju Aleksandru – poručila je, dok joj se mlada pevačica zahvalila za sve i rekla da joj je čast što živi u njenom vremenu.

 

BONUS VIDEO

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

 

makonda-tracker