svoju intimu krije

Podelila fotografiju MALOLETNE ĆERKE i IZNENADILA sve: Hale Beri nesvakidašnjim potezom ŠOKIRALA ceo svet

0

Hale Beri je oduvek bila veoma tajnovita kada je njen privatni život u pitanju

foto: Epa / CAROLINE BREHMAN
foto: Epa / CAROLINE BREHMAN

Čuvena holivudska glumica Hali Beri objavila je po prvi put fotografiju svoje ćerke Nale na društvenim mrežama i time šokirala sve svoje fanove. Ipak, čini se da joj to nije bilo dovoljno, pa je odlučila da ljude pozove da joj čestitaju 15. rođendana.

 

I sve ovo ne bi bilo začuđujuće da Hali Beri nije bila veoma uzdržana kada je obajvljivanje bilo čega o njenoj porodicu u pitanju. Ona je videla šta slava čini ljudima, i često je izbegavala da govori o svom životu.

 

Upravo zbog toga njen potez od pre nekoliko dana kada je objavila fotografije svoje 15-godišnje ćerke Nale na Instagramu šokirao je svet.

 


- Jedan od najvećih poklona koje mi je univerzum dao je moja ćerka Nala - napisala je Hale u objavi uz koju je postavila galeriju od 3 slike kako bi pokazala svoju naslednicu.

 

- Ona je sunce koje nikada ne bledi i mesec koji nikada ne jenjava! Molim vas, pridružite mi se da joj danas čestitam 15. rođendan! Volim te slatki anđele - glasio je tekst uz fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

U okviru za slike na kome piše „Volim te više“, možemo videti Nalu kao bebu koju Hale Beri drži jako stegnutu u svom naručju.  Na sledećoj slici je Nala na visećoj mreži gledala u horizont, a ispred nje je bio neprgledni okean.

 

I na posletku, tu je fotografija Nale u flanelskoj košulji, dok joj je lice pokriveno šeširom.

 

Hali Beri je nedavno u jednom intervjuu govorila o svojim vezama, o tome kako je pronašla ljubav i kao je „imala improvizovanu ceremoniju“ koju je organizovao njen sin kako bi podržao njenu vezu sa njenim dečkom, muzičarem Van Huntom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Ona tvrdi da je njen sin pripremio „ovu malu ceremoniju“ ničim izazvan – na zadnjem sedištu njihovog automobila.

 

- Mislim da me konačno vidi srećnu, i to je to. Bio je to njegov način da kaže: "Ovo je dobro. Ovo me čini srećnim" - objasnila je ona.

 

- Bio je to veoma lep trenutak za sve nas - „rasplakala se“ dobitnica Oskara, dok je Hant morala da se izbori sa suzama da ne zaplače.

 

- Imam dvoje dece. Van ima sina. Kao mama koja živi u ovoj modernoj, mešanoj porodici, jedino do čega mi je stalo je da moja deca budu u saglasna sa mojim odlukama - zaključila je Oskraovka.

 

 

 

makonda-tracker