nedostaje

19 godina je bila mlađa od njega, na dan sahrane je bila NEMA: Da li znate kako izgleda supruga Ivana Tasovca?

0

Čini se da baš kad je doživeo veliku ljubav i sreću smrt je sve prekinula 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ime Ivana Tasovca ostalo je velikim slovima zapisano u analima srpske klasične muzike. Ceo život posvetio je upravo njoj, a taman kada je pronašao ženu svog života, koja mu je podarila i sin, dogodilo se nešto što niko nije očekivao.

 

Ivan je preminuo o svom domu, a po dolasku Hitna pomoć nije mogla ništa da uradi osim da konstatuje smrt. 

 

Iza njega ostala je neutešna supruga Marija Borota i dvogodišnji sin Luka. Mnogi srpski mediji su preneli da je na dan sahrane svog supruga Marija bila toliko skrhana bolom da nije mogla ni reč da progovori.

 

 

Uprkos tome što se gotovo nikada nisu zajedno pojavljivali u javnosti, Marija i Ivan su imali odnos pun poverenja i međusobne ljubavi. Na njenom Instagram profilu i dana stoji zajednička fotografija Marije, Ivana i njihovog sina.

 

- Ivan i Marija veoma se vole, ali se trude da privatni život zadrže za sebe, najpre jer tako prija oboma i ne žele da se stvara dodatno opterećenje, jer su svesni da bi ovakva vest brzo odjeknula. Jednostavno, svima koji su u njihovoj blizini je jasno da su sasvim opušteni u svojoj ljubavi, ali daleko od kamera, medija i javnosti. Marija se nikada s Ivanom nije pojavila ni na jednom javnom događaju, a on o njoj nikada nije govorio u javnosti - rekao je izvor svojevremeno.

 

 

Da podsetimo, Ivanova partnerka Marija Borota porodila se 8. januara 2020.godine i rodila je sina Luku, a porođaj je prošao u najboljem redu. Na veliku žalost svih poštovalaca Ivanovog rada, on je preminuo  29. septembra 2021. godine u 55. godini života. 

 

Ivan Tasovac je bio direktor Beogradske filharmonije i nekadašnji ministar kulture.

 

 

makonda-tracker