čista sreća

Detalj na nosiljci je NEODOLJIV: Nikola Rađen izveo suprugu i sina iz porodilišta, a mamin osmeh govori više od reči

1

Icrpljena, ali prezadovoljna, supruga vaterpoliste Nikole Rađena blista nakon rođenja sina

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Proslavljeni vaterpolista i bivši reprezentativac Srbije Nikola Rađen izveo je suprugu i poznatu pevačicu Milicu Ristić iz porodilišta, a sa njima je bio i njihov novorođeni sin Aleksej.


Sportista je ispred bolnice u Narodnog fronta u Beogradu stigao odlično raspoložen, a par nije mogao da sakrije sreću zbog prinove.


Iscrpljena, ali nasmejana mama sve vreme je bila nasmejana i radosna što odlazi kući, a bila je odevena lagano, u pantalone i kožnu jaknu. Ipak, najsimpatičniji detalj je pelena kojom je prekrivena Aleksejeva nosiljka i koja je ukrašena – grbovima Crvene zvezde, kako drugačije!

 

Pelena sa grbovima Crvene zvezde
Pelena sa grbovima Crvene zvezdefoto: M.M./ATAImages

Milica je nakon porođaja na Instagramu potvrdila srećne vesti i zahvalila se svima koji su učestvovali u dolasku njenog sina na svet.

 

Volela bih da mogu da pronađem reči kojima bih uspela da se zahvalim pre svega najboljem doktoru na svetu, celoj ekipi u porodilištu, babicama, sestrama, anesteziolozima... Hvala Vam za ovo prelepo iskustvo i hvala vam na trudu i podršci – istakla je pevačica.

 

Kako je izgledao Aleksejev i njen izlazak iz bolnice pogledajte u galeriji.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages


Maleni Aleksej Rađen došao je na svet pre nekoliko dana, a Nikola se tada zahvalio na čestitkama i istakao da je sve proteklo u redu.


Hvala puno na čestitkama. Postao sam otac po treći put nema lepšeg osećaja, važno je da su majka i beba super. Nekoliko dana će biti u bolnici i onda očekujem njihov dolazak kući – rekao je Rađen za Kurir.


Sportista već ima dve ćerke iz prvog braka, sa pevačicom Anom Kokić, a otkrio je i da su one vrlo uzbuđene što su postale starije sestre.

 

Nikola Rađen izveo suprugu Milicu Ristić i sina Alekseja iz porodilišta
Nikola Rađen izveo suprugu Milicu Ristić i sina Alekseja iz porodilištafoto: M.M./ATAImages

– Sigurno će u nekim stvarima biti pristup drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome potruditi. Mojim ćerkama je jako drago i veoma su uzbuđene i čekaju da ga vide – rekao je tada zadovoljni tata.

 

 

makonda-tracker