lep su par

Supruga mu je POZNATA GLUMICA, o njemu retko govori u javnosti: Znate li koji poznati fudbaler je OTAC Vujadina Savića?

1

Naš poznati fudbaler Vujadin Savić navikao je na popularnost

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Svoju karijeru poznati fudbaler Vujadin Savić započeo je u Crvenoj Zvezdi. Talenat za fudbal pokazivao je od malih nogu.

 

Njegov vetar u leđa i velika podrška od detinjstva bio je njegov otac, naš čuveni fudbaler, Dušan Dule Savić.

 

 

Nakon godina i godina treniranja Vujadin je odigrao veliki broj velikih utakmica. Od malih nogu dobijao je podršku od oca Dušana Savića i majke Marine Rajević Savić.

 

Pre više od 10 godina ušao je u emotivnu vezu sa našom mladom glumicom Mirkom Vasiljević. Iz te ljubavi rodilo se četvoro dece.

 

Njih dvoje ne vole intimu da iznose u javnosti, pa ne iznenađuje što njihove, ali i fotografije dece retko imamo prilike da vidimo.

 

 

Ipak, oni koji znaju kako mališani izgledaju kažu da su nasledili lepotu od oba roditelja. Ima i onih koji tvrde da najstarija naslednica nevenčanih supružnika podseća dosta na baku Marinu Rajević Savić.

 

Vujadin  Savić je nakon više transfera u julu 2019. godine potpisao trogodišnji ugovor sa kiparskim APOEL-om. U februaru 2021. je prosleđen na pozajmicu u Olimpiju iz Ljubljane do kraja sezone.

 

Po okončanju pozajmice se vratio u APOEL u kojem je proveo i takmičarsku 2021/22. Na igračku karijeru stavio je tačku tokom 2022. godine.

 

 

makonda-tracker