majka i mezimica

Dirljiva fotografija i još dirljivija ispovest: Emotivna poruka Nikoline Pišek nateraće vam SUZE na oči

1

Prolazi kroz teške trenutke, a ona i ćerka su jedna drugoj velika podrška.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Tv lice Nikolina Pišek u poslednje vreme nalazi se u centu skandala zbog svog odnosa sa svekrom Mišom Grofom, jer je došlo do nesuglasica oko podele imovine nakon smrti Vidoja Ristovića 

 

Malo je reći da voditeljka proživljava pravu dramu, a sada je i ona podelila jednu emotivnu fotografiju sa ćerkom, ispod koje je napisala još emotivniju poruku.

 

Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvatati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova lepota - dan po dan, male pobede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak — stoji u opisu objave.

 

 

Podsetimo njen svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, izneo je više optužbi na njen račun, između ostalog istakavši da je zainteresovana samo za novac.

 

Sa žaljenjem razumem oca kojem je bol pomutila razum. Sramim se umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obe svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi — rekla je voditeljka za Kurir.

 

 

 

 

 

makonda-tracker