veoma su bliske

Ko je devojka s kojom Severina započinje NOVI ŽIVOT? Napušta svoj PENTHAUS i odlazi da živi van grada

0

Nakon razvoda Severina je odlučila da unese promene u svoj život, a jedna od njih se odnosi i na mesto na kojem će od sada živeti

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković nedavno je prošla kroz težak životni period nakon što se razvela od sina našeg poznatog pevača, Igora Kojića.

 

Ona je odlučila da život uzme u svoje ruke i krene ispočetka, u novi lepši život. Iako ima penthaus u centru Zagreba, pevačica je odlučila da iznajmi kuću van grada. 

 

Kako se pisalo u hrvatskim medijima Severina u njoj neće živeti sama, već će joj društvo praviti njena sestričina, Mia Popović.

 

Severina i Mia
Severina i Mia foto: Instagram

 

Severinina sestričina Mia odnedavno je udata i stanuje preko puta svoje omiljene tetke, popularne pevačice. Mia i Seve nedavno su rešiile da kupe kuću u gradu Samoboru koji pripada Zagrebačkoj županiji i koji je oko 30 kilometara udaljen od glavnog grada Hrvatske.

 

Severina ne planira da proda svoj penthaus u Hrvatskoj, već da ga izda i da sa majkom Anom, sestričinom Mijom i njenom porodicom, kao i sa svojim sinom pređe da živi u mirnijem okruženju.

 

Mia je tokom studentskih dana živela kod Severine, a često joj je pomagala i u odgajanju sina. Severina i Mia dodatno su se zbližile u poslednje vreme. Severinina sestričina stala je na tetkinu stranu u svađi koja je izbila između pevačice i njene sestre iz Beograda, Marijane, Mijine majke.

 

Nedavno se Severina posvađala sa svojom rođenom sestrom, zbog koje je imala ogromne probleme, a kao razlog preseljenja navodi se upravo to. 

 

Severina
Severinafoto: Instagram

 

Ako bi se preselila na područje Samobora, izbegla bi dodatne konflikte s radnicima Centra za socijalni rad Maksimir, na koje je već godinama ogorčena.

 

U proteklih devet godina, koliko se bori za starateljstvo nad maloletnim detetom, svađala se s njima, psovala ih, vređala i optuživala za probleme koji su je zadesili. Pevačica se žali kako joj radnici Centra nisu više skloni poveriti potpuno starateljstvo nad sinom.

 

 

makonda-tracker