menjaju tok

Moja DECA nikada nisu dobila BATINE: Jelena Đoković iskreno o svojim metodama vaspitavanja

3

Đokovićeva je brižna i privržena majka, a kako ističe, ne slaže se starim pravilima kojima su se vodili njeni roditelji i familija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga najboljeg svetskog tenisera, direktorka fondacije Đoković, urednica i voditeljka magazina "Original", Jelena Đoković ne prestaje da oduševljava svojim stavovima i načelima kada je roditeljstvo u pitanju, a sa Novakom se neprestano edukuje kako naslednike izvesti na pravi put, bez davno utvrđenih normi i pravila. Upravo o ovoj temi govorila je na otvorenom panelu.

 

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Instagram

"Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti."‒ s ponosom je istakla Đokovićeva.

 

Jelena je nedavno izjavila kako Tara i Stefan tokom rođendanskih proslava ne duvaju svećice jer one predstavljaju simbol nesebične žrtve, a sagorevaju kako bi osvetlale put drugima. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker