PRESLATKO!

Pogađate li RAZLOG? Kejt Midlton će večeras kasno na spavanje — RAZNEŽIĆETE SE kad čujete zašto

0

Kad iz skupocenih haljina pređe u udobnu odeću "za po kući", vojvotkinja od Kembridža je samo još jedna mama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton večeras će ostati budna do kasno, a razlog je neodoljiv: praviće rođendansku tortu svom prvom detetu!


Maleni princ Džordž, budući kralj Velike Britanije, sutra proslavlja osmi rođendan, a njegova mama napravila je malu porodičnu tradiciju od pravljenja torte tim povodom iako su joj na raspolaganju najbolji dvorski kuvari i poslastičari.


Kako je otkrila u specijalnoj božićnoj emisiji A Berry Royal Christmas na Bi-Bi-Siju 2019. godine (u kojoj je, inače, došlo do incidenta kada je Kejt besno otresla Vilijamovu ruku!), ona uživa u tome.

 

1 / 28 Foto: Profimedia


Volim da pravim torte. Postala je mala tradicija da ostanem budna do ponoći s ogromnim količinama smesa za tortu i glazurom kojih napravim previše. Ali volim to — rekla je tada Midltonova.


To, međutim, nije jedina tradicija! Džulija Samjuel, kuma malog princa i prijateljica njegove pokojne bake princeze Dajane, obožava da kupuje dečaku kao rođendanski poklon "komplikovane igračke", koje princ Vilijam mora da sastavlja čitav dan.


Radim za Džordža ono što je Dajana radila nama: dajem "nemoguće" igračke koje su vrlo bučne i zahtevaju da se dugo sastavljaju — otkrila je ona jednom prilikom. — Vilijam onda mora da provede dane sklapajući ih. I, kada ih konačno sastavi, one proizvode užasnu buku i trepere!

 

 

makonda-tracker