šokantno

Bile su trudne u isto vreme i živele pod istim krovom: Supruga slavnog glumca otkrila bolnu aferu nakon 25 godina braka

0

Glumac Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su živeli pravu bajku dok ona nije saznala da ju je suprug varao sa kućnom pomoćnicom.

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su bili 25 godina u braku.
Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su bili 25 godina u braku.foto: EPA/KEVORK DJANSEZIAN / POOL

Po nekim ljubavnim pričama zaista može da se snime film ili serija, jer su potpuno neverovatne, a opet istine.

 

Takva je i priča bivšeg guvernera Kalifornije i njegove supruge sa kojom je proveo 25 godina.

 

Glumac Arnold Švarceneger i novinarka Marija Šrajver su se upoznali 1977. godine na teniskom turniru Robert F. Kenedi preko zajedničkog prijatelja novinara Toma Brokau.

 

Iskre su se odmah pojavile i brzo su počeli da se zabavljaju.

 

Nakon osam godina zabavljanja, glumac je zaprosio svoju devojku, a 26. aprila 1986. godine Arnold i Marija su se venčali u Masačusecu.

Među zapaženim gostima bila je i rođaka Marije Šrajver, Karolajn Kenedi, koja je bila njena deveruša.

 

Arnold i Marija su svoje prvo dete ćerku Ketrin dobili 1989. godine, a tri godine kasnije njihova porodica je postala brojnija za još jednu devojčicu Kristinu. 

 

U narednim godinama, ovaj poznati par je dobio i dva sina Patrika i Kristofera. 

Sve je delovalo idilično i činilo se da uživaju u pravoj srećnoj porodici.

 

Kada je 2003. godine, Arnold postao guverner Kalifornije, tu je uz njega bila njegova porodica, a supruga Marija je bila njegova najveća podrška i četiri godine kasnije kada je obnovio svoj položaj.

Arnold i Marija su 25 godina bili par za primer, a onda su 2011. godine objavili da se rastaju. 

 

- Ovo je bilo vreme velike lične i profesionalne tranzicije za svakog od nas. Posle mnogo razmišljanja i diskusije, zajedno smo doneli ovu odluku. Nastavljamo da zajedno odgajamo naše četvoro dece. Oni su svetlost i centar naših života - pisalo je u zajedničkom saopštenju.

 

A samo nekoliko dana nakon što su objavili da se rastaju, Arnold je priznao da je suprugu prevario sa kućnom pomoćnicom i da ima dete sa njom.

A ta afera se dogodila 14 godina ranije sa Mildred Baenom, njihovom dugogodišnjom pomoćnicom. 

 

- Nakon odlaska iz kancelarija guvernera, rekao sam svojoj supruzi o ovom događaju, koji se dogodio pre više od jedne decenije. Razumem i zaslužujem osećanja besa i razočaranja među mojim prijateljima i porodicom. Nema izgovora i preuzimam punu odgovornost za povredu koju sam naneo. Izvinio sam se Mariji, svojoj deci i porodici. Zaista mi je žao - priznala je zvezda Terminatora.

Do prevare je došlo 1996. godine kada je Marija bila sa decom na odmoru, a Arnold Švarceneger je ostao u Los Anđelesu zbog snimanja filma "Betmen i Robin". 

 

A ispostavilo se da su Mildred i Marija bile trudne u isto vreme.

 

Arnold je kasnije finansijski pomagao Mildred i njihovog sina i činilo se da će sve ostati neotkirveno.

 

A onda se jednog dana, tokom proleća 2011. godine Marija Šrajver zagledala u sina žene koju je iz ljubavi zvala Pati. A onda ga je pogledala malo bolje.

 

Upitala je Mildred da li je imala aferu sa Arnold, a unapred je znala odgovor.

Švarcenegerova supruga je odmah zakazala termin kod bračnog savetnika i čim su stigli, prepustila terapeutu da pokrene priču koju ona nije imala snage da započne.


– Istog trenutka kad smo seli, terapeut se okrenuo prema meni i rekao mi: "Marija je danas želela da dođe ovde kako bi te pitala za dete – jesi li ti otac deteta vaše kućne pomoćnice Mildred – napisao je Švarceneger u svojim memoarima "Totalni opoziv: Moja neverovatna životna priča"

 

Kako je kasnije Marija ispričala u podkastu "Making Space", nakon što je podnela zahtev za razvod braka, otišla je u manastir.

Želela je da bude u tišni i da potraži način kako dalje. I kako je priznala, to joj je mnogo pomoglo. 

 

Razvod bivšeg para je dospeo čak i na naslovne strane nakon što su sudski dokumenti potvrdili da će Marija Šrajver dobiti polovinu Arnoldove celokupne zarade dok su bili u braku, uključujući i njegovu penziju.

 

Međutim, sve vreme trajanja sudskog proceza razvoda, Arnold i Marija su bil iu prijateljskim odnosima, pojavljivali se zajedno na porodičnim okupljanjima i zajedno odgajali decu.

 

Deset godina nakon podnošenja zahteva za razvod, 2021. godine, Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su se zvanično razveli



.

makonda-tracker