STVORENI JEDNO ZA DRUGO

Odrekla se glume zbog njega, on joj se ovako odužio: Ljubavna priča NAJMISTERIOZNIJEG PARA Holivuda je - BAJKOVITA

0

Jedna od najlepših romansi u Holivudu traje već 12 godina 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata glumica Eva Mendez i njen dugogodišnji partner i glumac Rajan Gosling svoju romansu su otpočeli 2011. godine dok su zajedno snimali film "The Place Beyond The Pines" u Šenektadiju u Njujorku. 

 

Već nakon nekoliko zajedničkih scena Gosling je shvatio da se zaljubio, a ni Eva nije bila ravodušna.  U tom trenutku Rajan je raskinuo vezu sa Rejčel Mekadams, a Mendezova je prekinula dugogodišnju vezu sa filmskim producentom Džordžom Augustom.

 

Čini se kao da je tajmnig za raskid jednog i drugog bio znak da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Njih dvoje su svoj prvi sastanak imali u Diznilendu i nakon njega su sve do danas ostali zajedno.

 

 

Iskre su odmah buknule, a Eva Mendez je često njihovu ljubav opisivala kao iskustvo koje joj je promenilo život.

 

- Volela bih da ili ponovo glumim sa njim ili u nekom ostvarenju koje on režira. Jednostavno volim da radim sa njim - bila je iskrena Eva.

 

U nedavnom postu na Instagramu, kubansko-američka glumica je rekla da ne može da veruje da je od snimanja tog filma prošla decenija i da je hemija među njima jača nego ikad. Njih dvoje godinama svoj privatni život čuvaju od javnosti, što mnogi smatraju ključim za uspeh njihove ljubavi. 

 

Na tom čuvenom snimanju 2011. godine dogodila se velika ljubav i svima je bilo jasno da je to ono pravo.

 

Ljubavna priča Eve Mendez i Rajana Goslinga
Ljubavna priča Eve Mendez i Rajana Goslinga foto: Profimedia

 

Prema pisanju stranih medija, Eva i Gosling su imali jedan od svojih prvih javnih sastanaka u Diznilendu u septembru 2011, gde su se držali za ruke i jeli kokice i šećernu vunu. U novembru 2011. njih dvoje su imali skoro najromantičniji Dan zahvalnosti ikada snimljen.

 

Mendezova je bila zauzeta snimanjem filma „Holi Motors” u Parizu, pa je Gosling doleteo da joj pravi društvo. Par je jeo u argentinskom restoranu, a čak su obišli i groblje Per Lašez, gradske katakombe i Ajfelov toranj. Takođe su te godine zajedno dočekivali Novu godinu u Njujorku i proveli Novu godinu u bioskopu sa Goslingovom mamom.

 

Do septembra 2012, njih dvoje su zajedno sa ostatkom glumačke ekipe „The Place Beiond The Pines“ prošetali crvenim tepihom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu. Ni tada ni jedno od njih nije potvrdilo svoju vezu, a tom prilikom objavljivali su samo grupne fotografije. To su i dalje jedine fotografije sa crvenog tepiha koje su Mendez i Gosling ikada zajedno snimili. Da, nikada više nisu zajedno hodali crvenim tepihom, a sve zbog toga što žele da sačuvaju svoju privatnost.

 

 

Mendezova nedavno objasnila na Instagramu: 

 

- Uvek sam imala jasnu granicu kada su u pitanju moj muškarac i moja deca. Govoriću o njima, naravno, sa ograničenjima, ali neću postavljati slike iz našeg svakodnevnog života. Za mene je crveni tepih više posao nego pokazivanje ljubavi - napisala je ona.

 

2014. je bila važna godina za ovaj par, koji se ponovo zajedno pojavio na filmskom platnu u filmu "Izgubljena reka". Film je napisao i režirao Gosling, a glavne uloge tumače Mendezova i kolege glumice Kristina Hendriks i Sirša Ronan. Osim toga, za glumca je bio posebno poseban jer je bio poluautobiografski, fokusirajući se na samohranu majku koja gaji svoju decu prolazeći kroz ozbiljnu finansijsku krizu.

 

Eva Mendez i Rajan Goslin su jedna od najlepših parova u Holivudu
Eva Mendez i Rajan Goslin su jedna od najlepših parova u Holivudufoto: EPA/WARREN TODA

 

Iste godine Gosling i Mendezova su dobili svoje prvo dete, ćerku Esmeraldu Amadu Gosling.

 

O majčinstvu, Mendez je rekla da nikada nije želela decu pre nego što je upoznala Goslinga.

 

- Nikada ranije nisam želela bebu dok se nisam zaljubila u Rajana, i nekako je ispalo tako da sam imala 40 godina i rodila svoje prvo dete - bila je iskrena glumica. 

 

Naravno, ovo iskustvo promenilo je živote oboje.

 

 

- Celog života slušaš kako je imati decu, a svi klišei su istiniti. Osećao sam da znam da će sve biti drugačije, ali dok to ne doživite, ne postoji način da zaista znate šta ljudi misle - rekao je o očinstvu Gosling.

 

Glumac je takođe opisao svoje čisto strahopoštovanje prema majčinskom instinktu koji je imala njegova supruga:

 

- Eva je majka iz snova, a one su bebe iz snova, i to je kao san koji ja sada sanjam. Sve to sanjam.

 

Zatim je par dobio drugo dete - a Gosling je posvetio svoj Zlatni globus bratu svoje supruge Eve.


Par je 29. aprila 2016. dobio svoju drugu ćerku Amadu Li Gosling, koja je takođe dobila ime po Mendesovoj baki. Pa zašto da obe ćerke daju ime Amada? Evo kako je to Mendezova objasnila:

 

Eva Mendez i Rajan Gosling čuvaju svoju privatnost i ne eksponiraju se mnogo u javnosti
Eva Mendez i Rajan Gosling čuvaju svoju privatnost i ne eksponiraju se mnogo u javnosti foto: Profimedia

 

- Moja baka se zove Amada, a Esmeralda Amada je ime naše najstarije ćerke. Izabrali smo nekoliko imena za našu novu bebu, a kada se ona rodila, nismo osećali da su to ta imena - kaže Eva. 

 

Do januara 2017, Gosling je primio nagradu Zlatni globus za najbolju komediju/mjuzikl za ulogu u „La La Land“, a njegov govor je sve raznežio. 

 

- Dok sam pevao i plesao i svirao klavir... moja dama je odgajala našu ćerku, bila je trudna sa drugom  i pokušavala da pomogne svom bratu u borbi sa rakom. Da ona nije sve to preuzela na sebe ja ne bih mogao da doživim ovo iskustvo, sigurno bio neko drugi ovde umesto mene danas - bio je iskren Gosling. 

 

Na kraju govora svoju nagradu je posvetio sećanju na brata svoje supruge, Huana Karlosa Mendeza.

 

Ljubavna priča Eve Mendez i Rajana Goslinga je kao romantična bajka
Ljubavna priča Eve Mendez i Rajana Goslinga je kao romantična bajka foto: Profimedia

Danas nam Instagram ponekad daje slatke uvide u njihovu ljubavnu vezu. 


Mendezova s vremena na vreme postavljati poneku njihovu zajedničku fotografiju na društvene mreže, ali i dalje ne želi da svoju decu javno eksponira.

 

- Pošto su moja deca još uvek tako mala i ne razumeju šta zapravo znači objavljivanje njihove slike, nemam njihov pristanak. I neću objaviti njihovu sliku dok ne postanu dovoljno stari da mi daju saglasnost - bila je jasna Eva.

 

Još više? Njihova deca zapravo i ne znaju da su njihovi roditelji poznati.

 

- Nisu svesni. Mi smo za njih definitivno samo mama i tata i trudimo se da tako ostane što je duže moguće - rekla je Eva 2019. godine. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker