večernji izlazak

Nerazdvojni, nasmejani i ZALJUBLJENI DO UŠIJU: Ivana Španović Vuleta i njen suprug sinoć su bili najlepši par Beograda

1

Srpska atletičarka Ivana Vuleta već godinu i po dana je u skladnom braku sa čovekom svog života, a par je sinoć izašao u interesantan provod

Ivana Španović Vuleta proslaviće ovog leta drugu godišnjicu braka s Markom Vuletom
Ivana Španović Vuleta proslaviće ovog leta drugu godišnjicu braka s Markom Vuletomfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Srpski i holivudski glumac Nikola Đuričko održao je sinoć u jednoj beogradskoj dvorani stend-ap nastup pod nazivom "Show biz", a u njegovim šalama uživalo je mnogo njegovih kolega.


Uz Đurička su se smejali Anđelka Prprić sa dečkom Marko Žugićem, Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom, Milan Kalinić sa suprugom Sandrom i mnogi drugi. Pored glumaca, a u njegovom nastupu uživala je i najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta, koju smo zavoleli pod njenim devojačkim prezimenom Španović.


Srpska skakačica udalj stigla je u društvu supruga Marka Vulete, a par se odlučio za sportski stil. Ivana je izgledala vrlo trendi u belom duksu s kapuljačom i bež kratkim pantalonama, a preko gornjeg dela je ponela kariranu jaknu u crnim, bež i belim nijansama.

 

Ivana i Marko Vuleta u braku su od 2021. godine
Ivana i Marko Vuleta u braku su od 2021. godinefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Sportistkinja je svoje izdanje u potpunila belim patikama i podignutim belim soknama, a opredelila se i za kosu visoko podignutu u rep i prirodni look.


Ivana Vuleta izgovorila je Marku sudbonosno "da" 2021. godine, na jednom imanju u Umčarima, nadomak Beograda.

 

Par je priredio romantično i veliko slavlje za svoje najmilije, a atletičarka je tek mesec dana kasnije podelila nekoliko fotografija na Instagramu uz poruku:


Znala sam da si ti pravi jer si dopustio da nosim patike za naš prvi ples.

 

 

Blagoslovena sam što ću da budem tvoja do smrti i što sam gospođa Vuleta – poručila je Ivana svom izabraniku.


Naša sportistkinja nikad javno ne priča o privatnom životu, te se o njemu ne zna mnogo detalja, a mediji su svojevremeno pisali da je Marko Vuleta fitnes instruktor. On je Ivani velika podrška, a jednom prilikom je nakon još jednog Ivaninog uspeha u sportskoj areni podelio njenu fotografiju uz simpatičan opis.


Da li tvoja žena zna da leti? – našalio se on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)


Ivana je, inače, pre ljubavi s Markom bila u desetogodišnjoj vezi s Vladimirom Kumrićem, s kojim je bila i verena. Ipak, par se rastao, a ona je krajem 2019. potvrdila da ima novog dečka.


Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali, da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim – rekla je tada Ivana.

 

Ivana i Marko Vuleta u braku su od 2021. godine
Ivana i Marko Vuleta u braku su od 2021. godinefoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

makonda-tracker