slomili su im srca

Glumica poslala muža da pomogne drugarici, a ona ga — ZAVELA! Ove AFERE su prekinule prijateljstva poznatim ličnostima

0

Neka od najbliskijih prijateljstava slavnih ličnosti okončana su kada se u sve umešala strast...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čak i u svetu superslavnih postoje čvrsta i večna prijateljstva, ali je bilo i onih koja su prekinuta na vrlo, vrlo bolan način.

 

Najboljim prijateljima i prijateljicama oprostili bismo mnogo toga, ali jedna stvar smatra se neoprostivom: "krađa" partnera. I među holivudskim zvezdama bilo je sličnih situacija, koje su oni u nekim slučajevima i opraštali, ali mediji ih nikada nisu zaboravili...

 

  • Elizabet Tejlor

 

1 / 9 Foto: The Hollywood Archive/Profimedia


Definitivno najpoznatija "krađa muževa" u svetu slavnih dogodila se kada je pevač Edi Fišer ostavio Debi Rejnolds zbog njene drugarice Elizabet Tejlor.

 

Godinama je trajalo prijateljstvo između prelepih glumica, a Debi i Edi često su provodili vreme s Liz i njenim suprugom Majklom Todom.

 

Štaviše, njihov sin Tod Fišer dobio je ime po mužu Elizabet Tejlor, koji je poginuo u avionskoj nesreći 1958. Tejlorova je bila skrhana, a kako bi joj pomogla da se izbori s bolom, Debi Rejnolds ponudila je svojoj drugarici da ona brine o njeno troje dece i da njen suprug Edi bude kod Liz u kući kako bi joj se našao. Već dve nedelje kasnije, Elizabet Tejlor i Edi Fišer otputovali su zajedno i zvanično bili par, posle čega je Debi podnela zahtev za razvod.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Samo nekoliko sati nakon što su se razveli, Edi se oženio Elizabet.


Na pitanje kako je mogla da uništi brak svoje prijateljice, Tejlorova je odgovorila:


Ne možete da uništite srećan brak. Nisam ja od Debi uzela ništa, jer ona to nikad nije ni imala.


Decenijama kasnije, Debi je oprositla Liz i njih dve su se pomirile i, štaviše, sarađivale — igrale su zajedno u filmu "Ove stare dame", za koji je scenario napisala Debina i Edijeva ćerka Keri Fišer.

 

  • Toni Parker

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Parker (@_tonyparker09)


Čuveni NBA košarkaš bio je u dugogodišnjem braku s glumicom Evom Longorijom kada su se pojavile njegove eksplicitne poruke koje je slao Erin Brent, supruzi svog prijatelja i kolege Brenta Berija.

 

1 / 7 Foto: Ray Tamarra/Soul B Photos / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ovaj skandal mediji su pratili vrlo detaljno, a ubrzo potom Eva je ostavila sportistu.

 

  • Mik Mil

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meek Mill (@meekmill)


Reper Mik Mil ostvario je veliku karijeru, ali su se mediji najviše bavili njim kad se umešao u vezu svog prijatelja i poznatog jamajčanskog repera Safarija s reperkom Niki Minaž.

 

Niki i Safari bili su zajedno više od 10 godina, a za to vreme su živeli zajedno i često sarađivali. Bezbroj puta oni su izlazili i družili se s Mikom Milom, sve dok između Niki i njega nisu sevnule varnice.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Reperka je pokušavala da sakrije od javnosti zašto su se Safari i ona rastali i negirala je preljubu, ali je ubrzo nakon raskida javno pokazivala koliko je zaljubljena u njegovog prijatelja.
 

  • Selena Gomez

 

1 / 9 Foto: David Swanson/EPA


Manekenka Bela Hadid i reper Vikend proveli su zajedno više od godinu dana, ali njihovoj ljubavi nije bilo suđeno, pa su se rastali u oktobru 2016. godine. Ipak, usledio je pravi šok kada se samo tri meseca kasnije pročulo da je Vikend u vezi s njenom prijateljicom Selenom Gomez!

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Magazin People pisao je potom da manekenka i pevačica nisu bile najbolje drugarice i da je njihov odnos nikad nije bio mnogo blizak. Ipak, Hadidova je nedugo potom prestala da prati Selenu na Instagramu, ali navodno se u poslednje vreme trude da obnove prijateljstvo.

 

  • Džastin Biber

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Kanadski pevač bio je blizak prijatelj s reperom Big Šonom, da bi jednom prilikom na sceni, usred nastupa koji je prenošen na nacionalnoj televiziji, počeo neprikladno da dodiruje njegovu devojku Arijanu Grande.


Šon je zbog toga odmah raskinuo s Arijanom, a Biber i on više nikad nisu viđeni zajedno. Nije poznato šta se dalje desilo sa Džastinovim odnosom s pevačicom, odnosno jesu li bili u vezi.
 

Deniz Ričards

 

Deniz Ričards
foto: Profimedia

Glumice poznate po lepoti i seksepilu Deniz Ričards i Heder Loklir bile su bliske prijateljice u danima kada se Ričardsova razvela od Čarlija Šina.

 

Loklirova je bila tu da vida rane lepoj Deniz, a ubrzo smo saznali da se i Heder razvodi od Ričija Sambore. Njih dve uskoro nisu bile tako bliske, a potom se pročulo da su Deniz i Riči u vezi! Ričardsova se branila tvrdeći da su se Riči i Heder rastali pre toga, kao i da njih dve više nisu bile drugarice.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Da smo Heder i ja tad bile prijateljice, ne bih prešla liniju. Ali nismo — tvrdila je Deniz.

 

  • Mia Farou

 

Mia Farou
foto: Profimedia

Tokom šezdesetih godina prošlog veka glumica Mia Farou bila je bliska prijateljica muzičarke Dori Previn, koja je bila u braku s Andreom Previnom. Holivudska zvezda upustila se u tajnu vezu s mužem svoje drugarice, a sve se saznalo kad je Mia zatrudnela! Usledio je razvod, Previn je zaprosio glumicu, a Dori je godinu dana kasnije objavila pesmu Beware of Young Girls, o prijateljici sa skrivenim namerama koja ima lep venčani prsten.

 


Brak Farouove i Previna trajao je devet godina, a zajedno su 1970. dobili blizance.

 

 

  • Kloi Kardašijan

 

1 / 12 Foto: Angela WEISS/AFP/Profimedia


Najmlađa od sestara Kardašijan bila je bliska prijateljica s reperkom Trinom, a navodno se dva puta upustila u veze s muškarcima s kojima je ona bila. Najpre je Kloi zavela repera Frenča Montanu, s kojim je Trina bila u dvogodišnjoj vezi, potom je bila u vezi s košarkaškom zvezdom Džejmsom Hardenom odmah posle Trine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by katrina (@trinarockstarr)

 

Da li se nešto dešavalo između Kloi i njih dvojice dok je još njena drugarica bila u ovim vezama, nije poznato, ali mnogi su tvrdili da je to što je Tristan Tompson godinama varao lepu Kardašijanku karma jer je više puta slomila Trinino srce.

 

 

makonda-tracker