šuška se

Stavili su tačku na svoj emotivni odnos? Džan Jaman najavljivao raskošno venčanje, pa došlo do neočekivanog preokreta

0

Najpoznatija italijanska voditeljka i reporterka Dileta Leota i turski glumac Džan Jaman, koji važi za najpoželjnijeg neženju Evrope, navodno više nisu u vezi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su najavljivali raskošno venčanje sledeće godine i Džan je ovo leto u Turskoj upoznao sa svojim roditeljima, italijanski mediji sada su se naveliko raspisali o njihovu raskidu, što su zaključili na temelju nekoliko dokaza.

 

Za početak, Dileta više ne nosi verenički prsten, što nije moglo da promakne njenim fanovima. Takođe, nisu viđeni zajedno od početka avgusta, a bili su nerazdvojni, pa su prestali da objavljiuju zajedničke fotke.

 

Džan se čak nije pojavio na njenom rođendanu niti joj ga je čestitao na Instagramu, a obožavaoci su čak primetili i da su prestali jedno drugom da lajkuju fotografije na društvenoj mreži.

 

 

Sve je to podstaklo šuškanja o njihovom raskidu, ali njih dvoje se o tome još nisu oglasili.

 

Da podsetimo, za njihovu vezu saznalo se u februaru ove godine kada je Džan na društvenim mrežama podelio njihove zajedničke fotografije, ali u početku se sumnjalo u to da su pravi par.

 

Turski miljenik žena, kako su pisali italijanski mediji, došao je u Italiju zbog snimanja reklame za testeninu i snimanja serije "Sandokan", a mnogi su bili uvereni da su fotografije glumca i voditeljke samo dobar marketinški trik, ali prevarili su se.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Već se i nekoliko puta šuškalo da su raskinuli, a voditeljka se ranije za medije požalila da su je medijska pažnja i uhođenje paparaca iscrpeli.

 

Inače, Diletu su ranije povezivali sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, a prošle godine je prekinula vezu bokserom Skardinom Danieleom Toretom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

makonda-tracker