lep par

VEĆ GODINAMA SU ZAJEDNO: Znate li kako izgleda momak Ksenije Knežević? (FOTO)

1

Njih dvoje su zajedno već godinama, a Ksenija je jednom prilikom izjavila kako misli da će se za njega i udati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ksenija Knežević je zajedno sa koleginicama iz grupe "Hurricane" već skoro dve godine u centru pažnje. Njih tri nedavno su osvojile visoko 15. mesto na ovogodišnjoj Evroviziji, a ujedno njihovi privatni životi privlače mnogo pažnje.

 

KSENIJA URAGANKA JE KOPIJA SVOJE PRELEPE MAJKE: Evo kako izgleda prva supruga Nenada Kneževića Kneza

 

I dok se Sanjin i Ivanin ljubavni život pomno prati, kao i njihove simpatije i raskidi, kod Ksenije je situacija mnogo stabilnija.

 

Ćerka poznatog pevača Nenada Kneževića Kneza mami uzdahe momaka gde god da se pojavi, a čini se da je ona svog idealnog muškarca odavno pronašla.

 

Ona je od 2015. u vezi sa muškarcem o čijem identitetu ne želi da govori, ali nekoliko puta je istakla da je srećna u ljubavi. Njen momak se zove Nikola Todorović, a nikako ne želi da se eksponira.

 

1 / 11 Foto: Printscreen

 

Njihova ljubavna priča traje već šest godina, ali znaju se mogo duže:
 

Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga — rekla je ona jednom prilikom.

 

 

 

makonda-tracker