blistaju zajedno!

DUGA ŠETNJA NA +40 JE KRIVA ZA SVE: Tamara Dragičević iznenadila pričom o tome kako je počela njena ljubav s kolegom

1

Jedna od naših najšarmantnijih glumica godinama je u skladnom braku s Petrom Benčinom, a nikad nije pričala o tome kako je sve počelo...

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Još 2011. godine, muški deo obožavalaca glumice Tamare Dragičević rastužila je vest da je njeno srce osvojeno — tada je počela njena ljubavna priča s pet godina starijim kolegom Petrom Benčinom. Par se 2016. godine zavetovao na večnu ljubav, i to na romantičnoj ceremoniji za najbliže koju su upriličili na Adi Bojani. Ubrzo su dobili ćerkicu Stašu, a potom je stigao i sin Lazar.


Godine prolaze, a Tamara i Petar izgledaju jednako zaljubljeno kao na početku veze, a budući da svoju privatnost drže daleko od očiju javnosti malo toga se zna o njihovoj ljubavi. Tamara je sada, međutim, otkrila jedan simpatičan detalj...

 


Glumica je, naime, na Instagramu podelila fotografiju koja je nastala spontano u jednom kafiću dok se smejala sa suprugom i napisala:


Sila privlačenja koja ne može da se ignoriše. U našem slučaju duga šetnja na +40 posle jednog kastinga bila je dovoljna da shvatimo da je ta sila među nama — napisala je Tamara i dodala: — Posle par meseci prestali smo da je ignorišemo.

 

Tamara Dragičević
foto: Instagram

I glumac je objavio fotografiju nastalu istom prilikom i napisao:


Šta dvoje spaja? Ćaskanje, smeh, važne stvari, ali i one naizgled manje važne, sitnice...

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker