Gagi Đogani: Psihoterapija me je spasla

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

vesna

14-06-2010 21:18h
Koliko ne mogu da gledam ovog coveka,koji je svojim svalerisanjem dozvolio da unisti brak i sada se jadno i bedno izvlaci iz situacije,uzasan je.
Anabela proci ce i ova medijska pompa a ti samo dalje od ovog, koji samo misli na sebe i njegovu sliku u medijima.

maja

14-06-2010 14:01h
Gagi laze nas citaoce ali ne moze da slaze samog sebe!
Kako moze da kaze pred kamerama jedno a sada novinarima nesto drugo,neko ko je varao zenu i ako se neko seca on je taj koji je rekao da mu je Marina bolja u svakom pogledu i kao pevacica i kao igracica i kao zena, zar ima nesto uvredljivije za Anabelu koja mu je rodila dve cerke, radila i sticala zajedno sa njim 17 godina.

doca

14-06-2010 20:39h
ovaj nedjmi kaze kako je dobar covek, zaboravi kako je MILOSA maltretirao kad je bio gazda.PA LJUDIja ne videh veceg olosa od njega kakav je to covek.

svetlana

14-06-2010 17:52h
psihjoterapija pomaze?
e Bukvar bi te onda preporodio.

didi

17-06-2010 23:13h
Čitajuci časopise shvatih da se familija Djogani (uključno sa Sladjom)može dokopati novinskih stranica isključivo i samo ako napadaju Anabelu. Sami, svojim radom i uspehom, očigledno to ne mogu, jer sve mi se čini da nikoga ne interesuju. Tuga i žalost..bolesno. Ne mogu podneti da je bolja, lepša i pre svega (a njima je to najvažnije) uspešnija od svih njih zajedno. Hvala bogu, uspela je da se otrgne od njih.
Anabeli i Mladenu želim da izdrze sve podle napade svojih bivših partnera, da paze na sebe, čuvaju svoju ljubav i u njoj uživaju. Puno ljudi ih podržava i voli.SREĆNO RADULOVIĆI!

neni

17-06-2010 22:05h
Nije Gagi uopste tako nevin kao sto je u pocetku pokazivao.Kad je poceo pricu, imalo se cuti svasta, kao npr. da je iz inata varao zenu sa njenim drugaricama i slicno. Ah, jake li muskarcine!

Sasa

17-06-2010 12:19h
Od svega je NAJ strasnije imati "hrabrost" (za mene renomirani casopis) u njemu dati intervju, + lagati sve u sesnaest. Samo fale jos odvojeni intervjui dzoleta i sladze, pa da "prica" bude zaokruzena!!!

olgica

03-07-2010 12:40h
neznam sto svi napadate Gagija?!pa sta ako je isao kod psihijatra!a i Gagi Milosa nije maltretirao kad je bio gazda,samo je postupio onako kako treba.Kad god je Milos poceo da ogovara nekoga i prica nesto Gagi je samo rekao sastanak je zavrsen,i svi odu,a vi vidite da l' je normalno da svi sem one glupave Dragane i Mine budu protiv njega.To samo pokazuje da je problem u Milosu,a ne u ostalim farmerima.Gagi super si..:)) :*

ANONIMNA POLNOLETNA DEVOJKA OD SKOPJE MAKEDONIJA

05-07-2010 16:10h
DA SE DOSTAVI OVAA IMEL ELEKTRONSKA PORAKA OD MENE NA LICNA ELEKTRONSKA IMEL POSTA DA SE DOSTAVI NA GAGI DJOGANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NESAKAM OVOJ IMEL DA SE OBJAVUVA NA DRUGI INTERNET STANICI I NA OVAA STRANICA INTERNET TUKU DA SE DOSTAVI NA LICNA ELEKTRONSKA IMEL POSTA DO GAGI DJOGANI OVAA IMEL PORAKA MOJA ZA DA JA PROCITA GAGI DJOGANI ZA NEGO E LICNO OVAA IMEL PORAKA ELEKTRONSKA.VE MOLAM SE RAZBRAVME LI JASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZDR.GAGI DJOGANI JAS SUM ANONIMNA POLNOLETNA DEVOJKA OD SKOPJE MAKEDONIJA JAS SUM TVOJ FAN,IDOL SI MI TI,SIMPATICEN SI,ZGODEN,UBAV SI I TVOJA SAKATELKA SUM.TE KANAM DA DOJDES DENESKA VECERVA POSLEM POLNOK DA DOJDES ZA MAKEDONIJA SKOPJE ZAEDNO SO KERKA TI TVOJA LUNA,MAJA ODZAKLIJEVSKA,MARIJA,SERIFOVIC,IVAN GABRILOVIC,DJUS SRPSKIOT RAPER,OGNENJ AMIDZIC,FIRCI,SAJKO I TVOJOT BRAT DJOLE DJOGANI DA GI VIKNES DA DOJDAT SO TEBE I DOJDETE POSLEM ZA MAKEDONIJA SKOPJE DENESKA VECERVA POSLEM POLNOK GAGI DJOGANI.TE KANAM NA KAFE,MUABET DO UTRINSKITE SAATI DA PRAVI ME,NA RUCEK I NA SPIENEJE NA NEKOLKU DENA KAJ MENE DOMA VO SKOPJE MAKEDONIJA I VOOEDNO DA VE ZAPOZNAAM VAS SITE VO ZIVO I SO TEBE GAGI DJOGANI I SO TVOJATA POGOLEMA KERKA LUNA DA SE ZAPOZNAAAM VO ZIVO SO VAS.ZNAES KADE ZIVEAM JAS VO NASELBA AREODROM POSLEM TRAFIKATA ZA VESNICI TABAKO 2 JAS ZIVEAM VO POSLEDNATA ZGRADA VO OVAA ZGRDA DOLE IMA OTVORENO STOPANSKA BANKA VO SAMATA ZGRADA DOLE OVAA E TUKA ZIVEAM JAS VO OVAA ZGRDA POSLEM TRAFIKATA TABAKO 2 ZA VESNICI VO NASELBA AREODROM SKOPJE MAKEDONIJA.GAGI DJOGANI LESNO E ZA NAOGJE MOJAVA ZGRDA KAJ STO IME OTVORENO DOLE STOPANSKA BANKA VO SAMATA ZGRADA POSLEM TABAKO 2 TRAFIKATA ZA VESNICI VO NASELBA AREODROM SKOPJE MAKEDONIJA KOGA KE DOJDES KE VIDIS.KOGA KE DOJDES KAJ MENE DENESKA VECERVA POSLEM POLNOK SO DRUGITE LJUGE I SO KERKATI LUNA PRED MOJATA ZGRADA KE ZASVIRETE SO USTA NEKOLKU PATI JAKO GLASNO,ILI ZAPEJETE NEKOJA PESNA KOJA BILI I ILI KAZETE SI GI VASITE IMINJA SITE PO RED.KE ZNAM DEKA STE VIE I KE IZLEZAM JAS NADVOR NA TERASATA MOJA POSLEM KE VE VIDAM KAKO STOITE PRED MOJATA TERASA DOLE,KE VE POZNAAM DEKA STE VIE I KE VIKNAM DA SE KACITE GORE KAJ MENE DOMA POSLEM.TE CEKAM ZAEDNO SO TVOETO DRUSTVO GAGI DJOGANI I SO TVOJATA KERKA LUNA I SO BRATI DJOLE DJOGANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SE NADEVAM DEKA RAZBIRAS I ZNAES DA CITAS NA MAKEDONSKI JAZIK GAGI DJOGANI.SRCE MOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuma

23-07-2010 20:37h
GAGI JE DOBAR COVEK LJUDSKOG KARAKTERA IMA COVEK SVOJ SISTEM JEDNAKOSTI.A STA SAM JA PROSO TO NIJE PROSO NIKO
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: