planovi za budućnost

Radomir Drašović: Sara me je potpuno osvojila

0
Mladi vaterpolista Radomir Drašović, iako je tek kročio u svet punoletnih, već je imao priliku da igra rame uz rame s velikanima ovog vodenog sporta, a uz to je došla i popularnost, ali zahvaljujući podršci svoje devojke i porodice trudi se da ostane s obe noge čvrsto na zemlji.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Vaterpolista Partizana Radomir Drašović (19), prema dosada pokazanim rezultatima, buduća je zvezda na sportskom nebu. Veoma mlad uspeo je da se izbori za svoje mesto u nacionalnoj selekciji, s kojom je protekle nedelje nastupao u Svetskoj ligi i upisao se u listu strelaca, tako da dugogodišnje ulaganje sada daje odlične rezultate. Iako se odmalena bavi vaterpolom, Radomir nije zapostavio ni obrazovanje, pa paralelno radi kako na sportskom, tako i na mentalnom usavršavanju. Veliku podršku pruža mu porodica, ali i devojka Sara s kojom je u vezi šest meseci. Obožavateljke obasipaju pažnjom mladog sportistu, ali njegovo srce već je zauzela ova mlada dama. U razgovoru za Story, Drašović govori o daljim planovima u vezi s karijerom, sportskim uzorima, ali i emotivnoj sigurnosti.

 

Treniram već punu deceniju, ali tek pre pet godina shvatio sam da je vaterpolo zaista moj život. Odskoro sam član Wind Sporta i prija mi da budem u istom timu s mnogim vrhunskim sportistima, takođe članovima ove agencije. Jedan od čelnika Nikola Rađen posavetovao me je, pre svega kao druga iz bazena, da nastavim da radim kao do sada i da ne zaboravim ono zbog čega sam dospeo ovde, a to je vaterpolo, kao i da se obuzdam na sve načine, da ne poletim, jer to je jedan od glavnih problema nas mladih", kaže Radomir.

Nikola Rađen: Konačno se osećam dobro!

 

Zbog napornih treninga i posvećenosti sportu, Drašovićev život razlikuje se od onoga kakav vode njegovi vršnjaci.

 

Trudim se da ono što mi je bitno ne stavljam u drugi plan. Tačno je da za razliku od mojih vršnjaka koji se ne bave profesionalno sportom imam manje slobodnog vremena, ali uz dobru organizaciju, sve može da se uskladi. Nedavno sam učestvovao u slikanju editorijala za jednog našeg poznatog modnog dizajnera i prijalo mi je da budem u ulozi manekena, tako da se ne bih bunio ako bih dobio još neki sličan angažman", otkriva vaterpolista.

 

Slobodno vreme najčešće provodi sa svojim najmilijima, ali i u posvećenosti školovanju koje mu je veoma važno.

 

Kako u porodici, tako i u sportu, od malih nogu učili su me da je obrazovanje na prvom mestu, a tako i dan-danas gledam na to, što fakultetski što privatno, nastojim da sebe nadograđujem", objašnjava Drašović uz osmeh, dodajući da mu veliki stimulans za nove pobede, sportske i one životne, daje i njegova devojka koja ga je osvojila na prvi pogled. 

Nemanja Ubović: Emotivna stabilnost veoma mi je bitna

 

foto: Instagram

 

Sara i ja zajedno smo tek šest meseci, a čini se kao da smo pet godina. U njoj imam sve što sam zamislio u idealnoj devojci za sebe. Osvojila me je svojim ljudskim kvalitetima i pozitivnom energijom koje ima napretek", tvrdi Radomir i dodaje da zbog zaljubljenosti ne primećuje obožavateljke i da je posvećen samo svojoj izabranici.

Osvojila je srce poznatog vaterpoliste, uspešna je i prelepa: Da li ste znali da je ova poznata dama ćerka Miše Janketića? (FOTO)

Sara je moja najveća obožavateljka i velika podrška. Zna da nema razloga da bude ljubomorna, kao i to da samo nju volim. Njena podrška mnogo mi znači. Ipak, treba razumeti sportistu, prihvatiti taj tempo i način života", objašnjava Drašović ne skrivajući sreću zbog emotivne stabilnosti, ali veliku zahvalnost na podršci duguje i porodici koja mu daje vetar u leđa za velike uspehe koji su tek pred njim.

makonda-tracker