dečko iz komšiluka

Robert Levandovski ekskluzivno za Story: Supruga mi pruža najveću podršku

0
Fudbalska zvezda, reprezentativac Poljske i golgeter Bajern Minhena Robert Levandovski otkriva da je, osim velikog talenta, za njegov uspeh na terenu zaslužna i emotivna stabilnost koju mu pružaju njegovi najdraži
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Jedan od najplaćenijih fudbalera Bundeslige Robert Levandovski (28) stekao je veliku popularnost u rodnoj Poljskoj, kao i širom sveta, zbog svog umeća s loptom i neverovatnih poteza na terenu, ali prevashodno zato što gotovo svaki njegov šut ka golu završi u protivničkoj mreži. Upravo zato on je miljenik navijača Bajern Minhena, čiji će dres nositi narednih pet godina. Rešivši da iskoristi njegovu planetarnu popularnost, kompanija Huawei angažovala ga je da se pojavi u reklami, a jedan segment sniman je na tajnoj lokaciji u Beogradu. U ekskluzivnom razgovoru za magazin Story, Levandovski govori o tome kako provodi slobodno vreme kada poželi da se izdvoji od javnosti i koliko mu znači porodica, a naročito supruga Ana.

 

Ronaldova devojka dobila otkaz u butiku zbog ljubavi s njim: Fudbaler joj odmah našao novi posao

 

- Kada poželim da se distanciram od gužve ili javnosti, sastanem se sa svojim dugogodišnjim prijateljima i otputujemo nekuda. To obično nisu neka egzotična mesta, ali nama su draga. Često i oni dođu kod mene u posetu i uživamo u zajedničkom vremenu – započinje Levandovski razgovor za Story.

 

foto: Profimedia

 

S obzirom na to da ima veliki broj fanova, gde god da se pojavi on privlači veliku pažnju, pa zato energiju obnavlja u slobodnim trenucima koje provodi s najbližima, a posebno sa suprugom Anom, koja je najzaslužnija za njegovu emotivnu stabilnost.

 

- Najveću podršku pružaju mi moja porodica i prijatelji, a posebno supruga Ana, što mi mnogo znači i kada je reč o igri – objašnjava fudbaler.

 

Pristali na izazov i sve nas nasmejali: Srpske fudbalere u ovom izdanju još niste videli (VIDEO)

 

Dok niže uspehe na terenu, njegovi navijači, a nije preterivanje reći i svetska javnost, budno motre na to šta se dešava u njegovom privatnom životu. Ono što ovog mladog fudbalera čini miljenikom gledalaca jeste njegova skromnost, kao i to što nije sklon propagiranju materijalnih vrednosti, poput većine svojih kolega. Stav dečka iz komšiluka mnoge je zadivio, dok Robert podršku fanova opravdava i time što im na svakoj utakmici donese radost postignutim golovima, naročito u presudnim mečevima. Za Levandovskog može sasvim sigurno da se kaže kako je veliki profesionalac o kojem saigrači imaju samo reči hvale. Imajući u vidu sva njegova dostignuća na terenu, mnogi navijači u Srbiji prisećaju se sa žaljenjem situacije kada je upravo ovaj fudbaler zamalo zaigrao u dresu Crvene zvezde. Pošto ipak nije došlo do saradnje, Robert je karijeru nastavio van Srbije, a danas je na samom vrhu evropskog fudbala, rame uz rame s najvećim zvezdama ovog sporta.

 

 

 

makonda-tracker