TRI DECENIJE posebnog ODNOSA

Suzana Mančić i Frano Lasić: Ljubav uvek pobeđuje

0
Tokom snimanje serije Selo gori a baba se češlja, Suzana Mančić i Frano Lasić prisetili su se početka njihovog druženja, evocirali uspomene na brojne izazove kroz koje su prolazili, ali i otkrili svoje planove za naredni period
foto: Kontrast studio
foto: Kontrast studio

Prijatelji i saradnici Suzana Mančić (60) i Frano Lasić (62) pre tačno trideset godina zajedno su krasili naslovnu stranicu tada popularnog ženskog magazina Praktična žena, nakon čega su usledile spekulacije da li su u ljubavnom ili samo prijateljskom odnosu. Danas, nakon tri decenije, kada je njihovo prijateljstvo preživelo sva iskušenja, zajedno učestvuju u snimanju serije Selo gori a baba se češlja. Dok Frano uživa u skladnom braku sa Milenom, Suzana otkriva da njena veza na daljinu savršeno funkcioniše više od petnaest godina. U intervjuu za Story otkrili su kako su se provodili na snimanju, da li pate za starim dobrim vremenima, ali i koji su im planovi za narednu godinu.


Story: Uskoro počinju sa emitovanjem nove epizode serije Selo gori a baba se češlja u kojima zajedno igrate. Po kojim anegdotama ćete pamtiti snimanje?
Frano: Sve je proteklo u sjajnoj atmosferi i naravno da je važno kada u ekipi postoji dobra energija. Sa Suzanom se poznajem već godinama i zaista je prijatno s njom raditi. Ona je pravi profesionalac i osoba koja uvek zrači pozitivnom energijom. Od kada je znam, uvek ima osmeh na licu i pršti od energije, a to celoj ekipi daje dobru vibraciju i podsticaj da s radošću bude na snimaju.


Suzana: Poslednji serijal Selo gori a baba se češlja nije prošao u uobičajeno vedroj atmosferi. Prvo smo se oprostili od velikana srpskog i jugoslovenskog filma Bate Živojinovića i Dragana Nikolića, a onda je, kao grom iz vedra neba, usledio Mandin prerani odlazak. Cela ekipa bila je utučena, ali moralo je da se radi.U takvoj situaciji uvođenjem novog lika, gospodina Franića, kako smo ga u šali zvali, predstavljalo je pravo osveženje.


Story: Kako ste došli na ideju da zajedno uradite set fotografija?
Frano: U jednoj pauzi ne setu pitao sam Suzanu da li se seća kada smo davnih godina snimali zajedničku naslovnicu za Praktičnu ženu i ona je uspela da je pronađe.
Suzana: Eh, da znate samo koliko dokumentarnih fotografija imamo sa seta, ja se nisam odvajala od selfi-motke, ali jednog dana profesionalci su uzeli stvar u svoje ruke i tako su nastale ove slike. Izuzetno su dobre i bilo bi šteta da ih vaši čitaoci ne vide.

 

Nastavak intervjua pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker