prvi put u javnosti nakon rođenja sina

Seka Aleksić: Moje najemotivnije priznanje

0
Popularna pevačica odabrala je da se prvi put nakon rođenja sina Jakova pojavi u javnosti na crvenom tepihu povodom proslave 11. rođendana magazina Story gde je pobrala brojne komplimente na račun svog besprekornog izgleda
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Tri nedelje nakon što je na svet donela sina Jakova, folk zvezda Seka Aleksić (35) pojavila se u velikom stilu prvi put u javnosti na najglamuroznijoj žurki godine. Specijalno za ovu priliku, folk diva dominirala je u crnoj, elegantnoj odevnoj kombinaciji, a na crvenom tepihu društvo joj je pravio suprug Veljko Piljikić (33) koji je savršeno parirao svojoj izabranici. Nakon što je od magazina Story primila nagradu za životnu pobedu, pevačica je otkrila zašto joj je ovo priznanje najemotivnije do sada, ali i da li joj je teško palo prvo odvajanje od naslednika.

 

- Provela sam se divno na vašem rođendanu. Sam događaj bio je prelepo organizovan, pun zanimljivih dešavanja, bogatog programa i sjajne muzike. Sve čestitke za vas – sumirala je atraktivna pevačica svoje utiske odmah nakon zabave.

 

- Story je zaista poseban časopis i sa radošću iščekujem svaki naredni broj. Teme i rubrike sve su zanimljivije i zaista uživam u čitanju toplih, porodičnih priča. Jedna od meni najdražih naslovnih strana svakako je ona poslednja kada sam se slikala nekoliko dana pred porođaj. Pamtiću to fotografisanje, naslovnicu i intervju do kraja svog života! – kaže Seka, koja je od magazina Story dobila nagradu za životnu pobedu.


- Ovo je najlepše i najemotivnije priznanje koje sam ikada dobila! Sve ostalo može da se zanemari u poređenju s tom nagradom – sa osmehom na licu ističe ponosna mama koja se prvi put nakon porođaja pojavila u javnosti upravo na našem rođendanu.


- Teško mi je palo odvajanje od sina. Prvenstveno jer je još mali, a ja ga dojim i trudim se da se od njega ne odvajam. Morala sam sve dobro da organizujem i upakujem u neka tri sata, koliko on otprilike spava, da dođem na vaš party, proveselim se i vratim se kući. Zbog izuzetne saradnje sa magazinom Story, pune poštovanja i obostrane ljubavi, nisam želela da propustim ovaj važan dan i zaista sam uživala na vašem slavlju – ističe pevačica.
 

makonda-tracker