zadovoljna pozitivnim kritikama

Nataša Bekvalac: Lepa energija osećala se cele večeri

0
Pop zvezda koja je nedavno debitovala u mjuziklu tumačeći ulogu kraljice Drage Mašin objašnjava šta za nju predstavlja Nagrada za borbu za ljudska prava, koju joj je Story dodelio, kako se provela na rođendanskoj zabavi i otkriva svoje planove za naredni period
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

U raskošnoj beloj haljini pop zvezda Nataša Bekvalac (36) zablistala je na proslavi 11. rođendana magazina Story. Zadovoljna pozitivnim kritikama nakon nedavne premijere mjuzikla Tajna Crne ruke u kom tumači ulogu kontroverzne Drage Mašin, Bekvalčeva je ove večeri imala i dodatni razlog za radost jer joj je zbog podrške i nastupa na Paradi ponosa magazin Story dodelio Nagradu za zalaganje u borbi za ljudska prava. Svesna da kao javna ličnost ima mogućnost da utiče na druge ljude, Nataša je naglasila da će uvek osuditi nasilje, mržnju, ponižavanje i maltretiranje, a podržati ljubav.


Story: Kako ste se proveli na rođendanskoj zabavi magazina Story.
- Osim što je zabava bila veoma glamurozna i po svetskim standardima, moram priznati da je veče bilo i veoma zabavno: neka lepa energija osećala se tokom celog događaja. Bilo mi je veoma prijatno.


Story: S našim magazinom sarađujete od kada postoji na srpskom tržištu. Kako biste opisali tu saradnju?
- Naša saradnja traje godinama, gotovo od prvog broja magazina Story pojavljujem se u njemu kada imam šta da kažem i moji intervjui u vašem časopisu uvek su smisleni i interesantni. Pored profesionalnog odnosa, godine dobre saradnje promenile su naš odnos u topao, vrlo prijateljski.


Story: Od magazina Story dobili ste Nagradu za borbu za ljudska prava. Šta za vas ona predstavlja?
- To smatram velikim priznanjem na koje sam veoma ponosna.


Story: Mnogi su očekivali da ćete se možda pojaviti sa suprugom, ali on ipak nije došao. Zbog čega Ljuba i dalje izbegava crveni tepih?
- Svoj privatni život u medijima doziram, neću da budem žrtva svog zanimanja i porodicu maksimalno štitim od svega što smatram da može da nam šteti. Ovaj posao radim 16 godina i mediji me nikada nisu štedeli, ko zna koliko sam puta bila povređivana i bačena na dno, a da to nisam zaslužila. Meni je partner potreban u životu, a na crvenom tepihu vrlo dobro znam da se snađem i sama. Malo mi je smešno to eksponiranje parova u javnosti i medijima, prave ljubavi su tihe.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker