Intervju

Aleksandra Prijović: Svaka iskrena ljubav je lepa

0
Pevačica Aleksandra Prijović opisuje kako se provela na zabavi povodom 11. rođendana magazina Story i otkriva koju vest bi volela da pročita o sebi u novinama
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Nakon što su uplovili u romansu, pevačica Aleksandra Prijović (21) i njen partner, sportski menadžer Filip Živojinović (30) uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a njihova veza iz dana u dan sve je jača. Upravo zbog toga, magazin Story dodelio je ovom mladom paru Nagradu za najlepšu ljubavnu priču koja poslednjih meseci ne prestaje da intrigira javnost.

 

Story: Kako ste se proveli na proslavi 11. rođendana magazina Story?

 

- Filipu i meni bilo je zaista prelepo na proslavi. Atmosfera je bila vesela, organizacija besprekorna, a prostor fenomenalno uređen. Bilo je dosta prijatelja i saradnika na istom mestu pa imam osećaj kao da se svako osećao lepo i dobrodošlo.

 

Story: Kako biste opisali saradnju s našim magazinom?

 

- Kao predivnu i nadam se da će još dugo trajati. Raduje me što je Story magazin koji gradi svoj tiraž na osnovu pozitivnih priča, što je danas retkost. Profesionalnost je nešto što je kod vas uvek na visokom nivou.

 

Story: Vaš partner Filip Živojinović i vi dobili ste Nagradu za najlepšu ljubavnu priču. Da li ste se obradovali?

 

- Mi zaista verujemo da je nezahvalno primiti nagradu za najlepšu ljubavnu priču jer mislimo da je svaka iskrena ljubavna priča na svoj način najlepša. Naša možda samo intrigira javnost malo više nego ostale jer je pod budnim okom medija, pratnjom i ponekad pretnjom, ali uprkos tome, ostali smo zaljubljeni, odani i verni kao prvog dana, što za nas predstavlja najvažniju pobedu. Hvala magazinu Story na ovako divnoj nagradi, trudićemo se da je opravdamo.

 

Njih dvojica su dobri drugovi, a njih dve najbolje drugarice: Da li je Aleksandra Prijović kumovala Anastasijinoj novoj vezi? (FOTO)
 

Story: Šta biste voleli da pročitate o sebi u magazinu Story?

 

- Volela bih da jednog dana pročitam da sam cenjena i kako dugo trajem u svom poslu, da sam vremenom napredovala kao pevač i čovek, ali i ostvarila se u ulozi supruge i majke.

 

Story: Filip i vi važite za jedan od najskladnijih mladih parova na javnoj sceni. Kako biste opisali svoju ljubav, da li je ona iz dana u dan sve jača?

 

- Naš odnos je, pre svega, iskren, zato se i ne bojimo da nešto može ugroziti našu vezu osim nas samih. Mnogo se volimo i ne stidimo se da to pokažemo. Jedno u drugom nalazimo najveću podršku kad nam je potrebna i to je izuzetno važno.

 

Story: U čemu je čar života udvoje?

 

- Filip i ja živimo zajedno od marta i odlično se slažemo, što je donekle i najbolji pokazatelj za budućnost jedne veze. Mi jedno drugo vidimo u svim najboljim i najgorim fazama pa nema mesta za pretvaranje i glumu. Život je uvek lepši kad imate s kim da ga delite, kad svako veče možete da legnete pored nekog koga volite i ujutru prvo tu osobu ugledate. Meni svaki dan, osim kad radim u inostranstvu, počinje i završava se na savršen način.

 

Story: Da li vas Filip i danas osvaja?

 

- On me stalno osvaja, ali ne poklonima, već svojom pažnjom, ljubavlju i podrškom. To je svakako najbitnije što muškarac može da pruži jednoj ženi.

 

Story: Mediji su pisali da je u planu i vaše venčanje, jeste li razgovarali sa Filipom na tu temu?

 

- Mi zaista o tome još nismo pričali, nama je izuzetno lepo i nigde ne žurimo. Još sam mlada i ima vremena za to. Prioritet nam je da održavamo i nadograđujemo svoju ljubav jer je to na kraju jedino bitno.

 

Aleksandra Prijović: Bila sam žrtva nasilja

 

Story: Maštate li o majčinstvu, da li ste spremni da se ostvarite na tom planu?

 

- Jedva čekam da postanem majka, ali ne želim da žurim u nešto što smatram najbitnijom i najlepšom obavezom u životu. Ali, kad se bude desilo, svakako ću biti presrećna.

 

Story: Kakvi su vam poslovni i privatni planovi?

 

- Upravo izlazi novi singl koji se zove Senke. Pesmu potpisuju Dragan Brajović Braja i Srky Boy. Verujem da će se publici svideti i jedva čekam da je čuju. Nastavljam sa nastupima po regionu i Evropi, a u novembru sa Filipom planiram kratak put za Ameriku.

makonda-tracker