pripreme za novog člana porodice

Ena Popov: Drugu trudnoću teže podnosim

0
Voditeljka Ena Popov priznaje kako prinova nije bila planirana, ali da ju je vest o drugom stanju ipak veoma obradovala, tako da ona i njen partner Nenad Čanak s nestrpljenjem očekuju februar kada će njihova ćerkica Rija za prvi rođendan dobiti brata ili sestru
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Šarmantna voditeljka Ena Popov (29), koja se proslavila učešćem u prvoj sezoni rijalitija Veliki brat, već četiri godine uživa u skladnoj vezi sa biznismenom Nenadom Čankom (33), kome će početkom februara podariti drugo dete. Naime, atraktivna Novosađanka ove godine ostvarila se u ulozi majke kada je na svet donela ćerku Riju, a termin za rođenje druge prinove poklapa se s prvim rođendanom njene naslednice, pa je izvesno da će porodica Popov Čanak sledeće godine imati dvostruki razlog za slavlje. U razgovoru za magazin Story, voditeljka otkriva kako podnosi trudničke dane, kao i promene planova za karijeru koji su usledili nakon što je saznala da će se ponovo ostvariti u ulozi majke:


- Ulazim u peti mesec, ali još ne znamo pol bebe. Ova trudnoća drugačija je od prethodne, koju sam mnogo lakše podnela. Sada sam prvih nedelja imala velike mučnine i morala sam da se odmaram i ležim – govori Ena.
S obzirom na to da je naslednici dala ime koje je netipično za naše podneblje, zasigurno će i sada partneri biti kreativni pri odabiru imena za bebu.


- Ime za bebu još nismo smislili, neka su u opticaju, ali još je rano da o tome razmišljamo. Prethodnog puta imali smo ideje ako se rodi dečak, ali ovoga puta donećemo odluku pred porođaj. Termin mi pada u februaru naredne godine, kao i prethodnog puta kada sam rodila ćerku. Ova trudnoća nije bila baš planirana, ali veoma joj se radujem – objašnjava voditeljka.

 

foto: Instagram


Nakon rođenja prve ćerke, ova Novosađanka govorila je kako želi da ima veliku porodicu i troje dece sa svojim izabranikom. Iako je u medije dospela kao anonimna devojka, ubrzo je osvojila simpatije publike te je po završetku rijalitija započela prvo pevačku karijeru, ali ubrzo je shvatila da je njena ljubav ipak voditeljstvo, u čemu i danas uživa. Posle jedne emisije koju je vodila na TV Pink, Ena je davala praktične savete damama u programu koji se emituje na televiziji Vojvodina.


- Ne znam zbog čega me novinari stalno pitaju kada ću se vratiti na male ekrane, komentarišu kako sam se povukla iz javnosti, s obzirom na to da ja već godinu dana radim emisiju na TV Vojvodina koja se zove Male važne stvari. Početkom oktobra kreće nova sezona, ali još ne znam da li ću je voditi pošto ću uskoro ići na trudničko bolovanje – objašnjava voditeljka.


Iako će od sledeće godine njihova porodica postati bogatija za još jednog člana porodice, Ena i Nenad još ne razmišljaju o ozvaničenju svoje veze pred matičarem jer im list papira nikada nije bio bitan, već su posvećeni razvijanju svog odnosa koji neguju već godinama u svojoj oazi u elitnom novosadskom naselju Lipov gaj.
 

makonda-tracker