EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I ISPOVEST

Milica Pavlović: Nisam našla dečka vrednog pominjanja

0
Popularna mlada pevačica koja osvaja šarmom i neposrednošću jednako kao i provokativnim nastupima, otkriva zbog čega ne voli da priča o ocu i majci koju nije videla godinama, kako je na nju uticalo to što je iz Švajcarske otišla na selo i zbog čega smatra da samo samostalne žene imaju pravo na ljubav
foto: Marija Andrić
foto: Marija Andrić






Milica Pavlović: Muškarci se plaše jakih žena


Story: Kažu da mirno more nikad nije napravilo veštog mornara, koliko se vaša energija i atraktivnost mogu pripisati borbi s nedaćama koju ste imali od rane mladosti?





Story: Pre nego što ste počeli da se bavite muzikom, radili ste u štampariji u Švajcarskoj. Kakve ste poslove obavljali i šta vam je bilo najteže?



Story: Da li je istina da teške situacije u životu nauče čoveka da više ceni ono što ima i da on, time, zapravo postaje srećniji? Jeste li vi srećniji od drugih ljudi?



Story: Opšti je trend među devojkama da traže nekog ko će brinuti o njima dok vi insistirate na samostalnosti i tome da ćete muškarca izabrati isključivo zbog ljubavi; ko je tu u pravu?


foto: Marija Andrić


Story: Kad su vam se roditelji razveli, starateljstvo nad vama pripalo je vašem ocu; da li vam se sada, sa ovog aspekta, čini da vam je majka nedostajala i šta bi bilo drugačije da ste odrastali uz nju?



Story: Iako postoji teorija da su deca koja odrastaju pored bake i deke razmažena, vi ispadoste potpuno suprotni: odgovorni, tačni, spremni na odricanje... Kako se to desilo?


foto: Marija Andrić


Story: Ljudi uglavnom sa sela odu u Švajcarsku, a kod vas je bilo obrnuto, da li je to bilo dobro ili loše?



Noge od milion dolara: Milica Pavlović u neobičnoj haljini od koje nećete odvojiti pogled (FOTO)

Story: I dan-danas veoma ste vezani za baku i deku, svaki praznik proslavljate s njima, u kakvim ste odnosima s majkom i ocem? Kad ste se poslednji put videli s nekim od roditelja?



Story: Osećate li se u bilo čemu uskraćenom zbog razvoda roditelja i odrastanja sa bakom i dekom?



Story: Pre više godina imali ste ozbiljnu saobraćajnu nesreću, a godinama kasnije plašili ste se brze vožnje; jeste li do danas prevazišli taj strah?



Story: Da li je moguće da svih ovih godina, otkad ste se pojavili na sceni, nemate muškarca pored sebe?



Story: Mislite li da to ima veze sa potenciranjem seksualnosti na sceni?



Story: Nekoliko puta pribegli ste nekim neuobičajenim marketinškim trikovima koji su se pokazali vrlo uspešno, a takav pristup imate i u samoj muzici i spotovima; zašto ne radite po ustaljenom sistemu?



Story: Šta bi moglo da vas natera da napustite profesionalno bavljenje muzikom?



Story: Vaši baka i deka imaju dosta godina, nedavno su imali i nekih manjih zdravstvenih problema, kako su sad?



Story: Kad planirate da ih obiđete?



makonda-tracker