Đura Palica: Vratio sam se da cirkam i pevam

0
Branko Babović popularni Đura Palica govori za Story.rs kako su reagovali njegovi sinovi kada je napustio takmičenje, šta planira da radi po povratku na Farmu i da li će se otisnuti u pevačke vode

Glumac, kojem je najveću popularnost donela uloga Đure Palice u pozorišnom serijalu Policijska stanica i tv seriji Kursadžije, Branko Babović, nakon što je napustio šou program Farma, posle samo jednog dana provedenog na slobodi, vratio se svojim cimerima na imanju u Barajevu. Branko se vratio svojim popularnim ukućanima kako bi u što radosnijoj atmosferi dočekali kraj ovog šou programa. Na dan kada se ponovo vratio u kuću, pedesetogodišnji glumac je za Story.rs otkrio kako su njegovi sinovi reagovali na njegovo učešće na Farmi, ko ga je od takmičara najviše oduševio i da li planira da se posveti pevačkoj karijeri.
Da li ste imali priliku da pogledate neki od snimaka Farme od kada ste izašli?
- Ne. Iskreno, pokušaću da izbegnem gledanje emisija, jer ništa se ne može ni popraviti ni promeniti od onoga što se dešavalo u kući.
Kakvi su komentari vaših sinova o vašem dosadašenjem učešću?
- Hvala Bogu, nisu mi ništa zamerili, pa smatram da je to moja najveća pobeda i to mi je najdraže od svega. Bilo im je krivo što nisam osvojio nagradu, ali sam shvatio da sam dostojanstveno napustio takmičenje i to je najveća nagrada koja je mogla da mi se desi, jer nije lako izdržati devedeset dana u takvom okruženju.
S obzirom na to da se vraćate na imanje i da ćete sa cimerima dočekati kraj ovog šou programa, da li će se promeniti vaš odnos prema ukućanima?
- Ne, tamo ću biti smo kao gost, potrudiću se da kraj dočekamo u što veselijoj atmosferi. Iskoristiću priliku da konačno ništa ne radim i da se samo zabavljam. Mislim da sam zaslužio da skrštenih ruku gledam kako se drugi muče. Moj cilj u naredna tri dana je samo da cirkam i da pevam (smeh).
Ko vas je od ukućana prijatno iznenadio?
- Topalko, on je kralj i biće moj veliki prijatelj do kraja života, kao i ja njegov.
Da li vas je neko razočarao?
- Jeste, naravno. Ali, ne bih da imenujem nikoga pošto ne bih hteo da vređam ničiju inteligenciju. Svi smo mi odrasli ljudi.
Kada vam je bilo najteže na imanju?
- Bilo je više kriza, ali najgore je bilo kada je pao sneg pa je bilo dosta posla napolju oko životinja. Ali to i čini pravu Farmu, a ne šetkanje po kući ceo dan.
Kakvi su vam poslovni planovi nakon učešća u ovom gledanom šou programu?
- Nikada nisam ništa planirao, mene poslovi sami nađu.
Na Farmi ste pokazali zavidno pevačko umeće, da li planirate da se otisnete u pevačke vode?
- Ne znam, ako bude neka dobra ponuda sigurno je neću odbiti. Meni je u opisu radnog mesta da znam koliko toliko da pevam, jer ne možeš biti dobar glumac ukoliko nemaš i sluh. Najveće komplimente sam dobio od Topalka, koji ima vanserijski glas i on mi daje najveću podršku. Stalno mi govori: Batali glumu treba da pevaš.

Danilo Mašojević

makonda-tracker