Aleksandra Perović: Majkl Džekson je moj uzor

0
Pop pevačica Aleksandra Perović čitaocima portala Story.rs otkriva zašto se divi Kralju popa, kako održava vitku liniju, ko je opija, šta nervira i koga ceni na domaćoj sceni
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Atraktivna pop pevačica Aleksandra Perović na javnu scenu Srbije došla je kao manekenka, kasnije je bila lid vokal grupe Mobi Dik, a poslednjih pet godina gradi solo karijeru. Izdala je jedan solistički album, i snimila nekoliko singlova i imala brojne uspehe na domaćim festivalima. Trenutno snima drugi album, ali ne žuri jer želi da nađe savršene pesme. Ipak, najsrećnija bi bila kada bi se ostvarila u ulozi majke, i sa svojim partnerom Draganom Marijanovićem intenzivno radi na tome.
D
a li ste razmišljali da snimite neku pesmu na engleskom jeziku? Bilo bi lepo da otpevate neke hitove, poput Simple the best i drugih. Jasna Đukić
- U principu uvek razmišljam na tu temu, ali s obzirom na to da se takve stvari rade kada želite inostranu karijeru, trenutno nemam takvih ambicija. Kada se nađem u prilici da u nekoj emisiji ili klubu pevam strane hitove, uživam u tome. Ipak, volela bih da snimim neke svoje pesme na grčkom jeziku, jer mi se sviđa kako zvuči. Grčke pesme mi izuzetno prijaju i imaju lepu emociju, čak i ako ne razumem o čemu govore.
Da možete da se menjate sa nekim na jedan dan ko bi to bio i zbog čega? Nemanja Kutlesić

- Nikada nisam želela da se menjam sa nekim, pa čak ni na jedan dan. Ipak, ako bih morala, to bi sigurno bio Majkl Džekson, dok je bio živ, pošto njega obožavam.
Da li ste svesni da ste mnogo lepši uživo? Ana

- Znam. To nekada vidim i sama i umem da kažem da me kamera ne voli. Kada me sretnu ljudi koji me nikada nisu videli uživo, potpuno se šokiraju, jer na televiziji delujem mnogo krupnije i govore mi da sam mnogo lepša uživo.
Koja je najveća laž koju ste pročitali o sebi? Vesna

- Svojevremeno da sam trudna, a tada nisam bila. Pojavila se vest da sam maznula piletinu, a u pitanju je bio moj rođeni brat. Pisalo se da već imam dete... Čak su mog ujaka ubeđivali da sam već rodila dete, čovek je bio u šoku.
Koliko često vežbate da bi ste održali tako dobru liniju? Boris Kosturanov

- Genetski sam tako građena. Od malena sam se bavila sportom, sa kojom umem da se poigravam, a u teretanu odlazim kada preteram sa slatkišima. Vežbam tri puta nedeljno i to je nešto bez čega ne mogu. Osećam se mnogo bolje posle vežbi.
Ko vas je do sada najviše opio u životu? Bojan

- Opijena sam skroz kada je u pitanju moj brat Andrej. A u emotivnom smislu ispunjena sam kada razmišljam o deci i braku.
Imate li uzora u poslu kojim se bavite sa domaće scene? Branko Raičević

- Nemam uzore, imam ljude čiji rad poštujem. Maja Odžaklievska ima moćan glas. Nikada nisam imala uzora, osim Majkla Džeksona. Nisam tip koji voli da kopira nekoga, volim da pratim muzički stil. Modne stilove ne volim da kopiram i kada mi stilisti kažu da je nešto što ja ne želim da obučem već nosila Madona ili Britni, smatram da to nije argument koji može da me ubedi da je nešto dobro.
Ko je po vašem mišljenju najbolji iz novog serijala Zvezde Granda i sa kim bi ste snimili duet? Dragana

- Mali Milan Stanković mi je od početka bio simpatičan, poseduje dozu bezobrazluka. Rekla sam mu da nikada ne poleti mnogo i posavetovala ga da se ne menja. Iz poslednje generacije izdvojila bih Jovana Stefanovića, jer mi je vrlo simpatičan.
Kako se suočavate sa ličnim neuspesima, pogrešnim potezima ili nekim ružnim stvarima koje su neminovne u životu svakoga od nas, kako na privatnom tako i na poslovnom planu? Aleksandra

- Iskreno, sedim u četiri zida i vreme provodim uz svoje najbliže. Volim da razgovaram i da mi kažu šta misle na tu temu, ali sam i samokritična. Uvek razmišljam da li sam pogrešila i da li je ta greška mogla da se izbegne, ali se nikada ne kajem za propuštenim stvarima. Svako zašto ima svoje zato.
Da li pratite Farmu? Kako se, po vašem mišljenju, snalaze vaše koleginice tamo? Iva Miceta

- Pratim koliko mogu, a svakodnevno odgledam pregled. Svaka čast njima, ja ne znam kako bih uspela da se snađem na farmi, nikada nisam imala dodirnih tačaka sa selom. Kada bih ušla, dala bih sve od sebe da savladam prepreke. Cakana, Viktorija i Nigor su mi za sada najsimpatičniji, jer rade bez kuknjave.
Šta mislite ko je lepši: Radmila Manojlović ili Nives Celzijus? Jelena

- Čudna mi je ta komparacija. Ali, Rada Manojlović mi je lepša, mada nije važna lepota, već kako devojka ponese svoju unutrašnju energiju.
Imate moćan glas, koji obiluje energijom, a sve vaše pesme su fenomenalne. Interesuje me kada ćete izdati novi album? Vladimir

- Radim na tome, imam i nove pesme. Razmišljala sam da izdam maksi singl, jer ne želim da napravim grešku kao sa prošlim, kada sam pristajala na kompormise i snimala numere koje nisu bile po mom ukusu, ali sam poslušala saradnike. Ispostavilo se da sam bila u pravu i da je trebalo da sačekam neke bolje melodije.

Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker