Ivan Tešanović i Miljan Milićević: Sledeći na meti su poznati!

1
Komentatori i voditelji televizije Fox odgovorili su na pitanja čitalaca portal Story.rs i otkrili nove poslovne planove
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Popularni voditelji Nindža ratnika i Kraljeva Ade Ivan Tešanović i Miljan Milićević čitaocima sajta Stroz.rs otkrivaju da nakon uspešno obavljenih poslovnih zadataka, uživaju da sa svojim suprugama izađu zajedno na večeru. Čuveni komentatori televizije Fox govore o prvim zaljubljivanjima i studentskim danima, kao i o novoj emisiji u kojoj će imati poznate goste, a otkrivaju i zbog čega bi se jedino posvađali. 
Pravo ste osveženje među voditeljima. Da li možete da razdvojite loše raspoloženje i nervozu zbog nečega iz privatnog života od raspoloženja koje nama gledaocima pokazujete ili nije bilo takve situacije?:) Vesna Veličković
Ivan i Miljan:
Zajednički rad bio nam je i ostao bežanje od svakodnevnih poslova i obaveza. Nas dvojica inače radimo u informativnoj redakciji, pa nam je komentarisanje Nindži, Vikinga i ostalih šou-programa bio izduvni ventil. Po prirodi smo jako veseli, pa je i teško da nas neki problemi, koje na sreću nismo ni imali, toliko zabrinu da ne možemo da se isključmo. Kada uđemo u kabinu za komentarisanje, ulazimo u našu oazu. 
Da li imate devojke? Milena
Ivan:
Imamo bivše devojke, a sadašnje supruge.
Miljan:
Imamo i sadašnje devojke - ja Minu i Sofiju, a Ivan Vanju, naše divne ćerke.
Sve pohvale, jer ste originalni. Da li ste se bolje proveli na do
čeku vaterpolista i plivača ili na dočeku košarkaša? Na oba dočeka bili ste fantastični. Veliki pozdrav. Ivana D.
Ivan i Miljan:
Emocija nam je bila veća na dočeku vaterpolista i plivača, jer je i nama bio prvi put u karijeri da stanemo na čuveni balkon pred 40 hiljada ljudi. Priznajemo da smo pre početka imali veliku tremu koja je nestala posle izgovorenog Dobro veče. Sa košarkašima nam je bilo lakše, bilo nam je drugi put. Inače, oba puta nam je bilo sjajno, jer je stajati na balkonu, makar i kao voditelj, velika čast i fenomenalan osećaj.
Da li se dru
žite intezivno van posla i ako da, kako to izgleda? Anđela
Ivan i Miljan:
Mi se uopšte ne družimo van kabine za sinhronizaciju i posla. Uopšte ne govorimo jedan sa drugim, kao nekada Čkalja i Pavle Vujisić (smeh). Naravno da se šalimo. Jedino ne pričamo tokom fudbalskog derbija. Gledamo odvojeno, pa tek kada se završi meč, uvek se javi onaj veseliji, inače se družimo i porodično.
Da li ste se nekada posva
đali? Tanja
Ivan i Miljan:
Za sada nismo, a i ne znamo šta bi to moglo da se desi da bi se posvađali. Nismo sujetni, što je vrlo nenormalno u našem poslu, tako da prihvatamo i pohvale i kritike koje svakodnevno jedan drugom upućujemo. Oženjeni smo, a i imamo potpuno različit ukus, pa se sigurno nećemo posvađati oko večitog problema - žena, mada, nikad se ne zna.
Da li tako zabavljate i svoje tašte kao što to
činite , dok komentarišete Nindža ratnike? Hvala. Gordana
Ivan i Miljan:
Naravno, tašte su sjajne kuvarice i još bolje bejbisiterke, tako da sa njima mora čovek da bude dobar.
Kako se pripremate pre nego što po
čnete da vodite Nindža ratnike, da li popijete neko žestoko piće, jer ste skroz ludi? Drale
Ivan i Miljan:
Uopšte se ne pripremamo, ko da pije na poslu, molim vas, kakvo je to pitanje. (smeh)
Odakle vam toliko smisla za humor? Sara
Miljan:
Rodile nas majke lepe, pametne i duhovite, jedino bi nam one dale sva ova tri komplimenta. Ja priznajem da Ivan prednjači u duhovitosti, on je dečko iz blokova.
Koja vam je omiljena pesma i koliko
često izlazite? Goran
Ivan i Miljan:
Pošto smo oženjeni i imamo malu decu, nemamo baš mnogo vremena za izlaske. Kada to činimo, uglavnom izlazimo sa suprugama na neke večere. Kada se iskrademo, ne vraćamo se pre zore, a tada su sve pesme dobre. Prošle godine nam je to uspelo jednom, ove malo ređe.
Kada ste se prvi put zaljubili? Danka Mijuškovi
ć
Ivan:
Ja sam imao pet godina i zaljubio sam se u komšinicu Danijelu koja je bila starija od mene. Bila je to neuzvraćena ljubav.
Miljan:
Moja prva ljubav bila je jedna Sanja u osnovnoj školi, naravno uzvraćena, ali u različito vreme.
S obzirom da ste skroz opušetni i spontani da li bi prihvatili da budete doma
ćini neke emisije sa poznatim ličnostima? Kissss! Jana
Ivan i Miljan:
Što da ne, ali nisam siguran da bi one bile hrabre da dođu nama u goste (smeh). Planiramo nešto, ali da ne otkrivamo sada detalje, čućete i videti.
Ke
čap ili majonez? Čokolada ili voće? Nindža ratnici ili Kraljevi Ade? :)
Ivan i Miljan:
Majonez, čokolada i Nindže!
Koje fakultete ste završili i kako pamtite vaše studiranje? Janko iz Po
žarevca
Miljan:
Uvek mi postave pitanje zbog koga moram da trpim maminu kritiku. Ja sam apsolvent ekonomije i zbog tih nekoliko ispita moram da nosim košulju kada mama kaže. Iz tog perioda imam jednog od najboljih prijatelja, svog krštenog i venčanog kuma Gorana.
Ivan:
Ja nisam znao šta ću sa sobom, pa sam upisao pet fakulteta. Sa svakog imam indeks i položenu prvu godinu, tako da sam master. Najbolje sam prošao na katedri za grčki jezik, koji inače odlično govorim.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker