Ana Ivanović: Ušće je moje omiljeno mesto

0
Slavna teniserka Ana Ivanović nedavno je na svom zvaničnom sajtu razgovarala sa svojim obožavaocima i otkrila im detalje iz svog života
foto: Adidas
foto: Adidas

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović obožava da razgovara sa svojim fanovima, pa im redovno odgovara na zanimljiva pitanja. S obzirom na to da se Ana trenutno odmara i da ne učestvuje ni na jednom turniru, posvetila se privatnim obavezama, ali i fanovima.
D
a li mislite da bi na Vimbldonu trebalo da nosite nešto drugo osim belog?
- U stvari volim tu potpuno belo tradiciju na Vimbldonu. To je deo onoga što ovaj turnir čini posebnim.
U jednom intervjuu
rekli ste da ne jedete testeninu, ali da jedete dosta pirinča, dok ste ranije govorili suprotno, šta je zapravo istina?
- Pre otprilike godinu dana sam razgovarala sa nutricionistom i on mi je preporučio dijetu na osnovu moje krvne grupe. To uključuje nejedenje testenine!
K
ako to da nikada niste došli u Nju Haven?
- Čula sam da je to jako lep turnir u prelepom, mirnom mestu i to zvuči kao mesto gde bih volela da odem. Ali nažalost, tajming nije dobar: generalno ne volim da igram na turnirima nedelju pred Grand Slam. Umesto toga, volim da igram jednu nedelju ranije, a da onda pred sam početak turnira treniram. Ali ko zna, možda to promenim u budućnosti.
Šta po
vašem mišljenju neko ko planira da dođe u Srbiju nikako ne bi trebao da propusti? Koji lokalni restorani su vam omiljeni?
- U Beogradu ima mnogo prelepih mesta koje treba posetiti, na primer Kalemegdan. Ušće je još jedno od mojih omiljenih mesta. Što se tiče restorana, preporučila bih restoran Reka. I u oblasti splavova ima dosta dobrih restorana na vodi.
Pročitala sam da su
vam omiljena pića voda i sok od pomorandže. To je malo dosadno! Sigurno ima nekih malo manje uobičajenih pića koje volite?
- Da, možda sok od manga, ili zeleni čaj sa mlekom iz Starbucks-a.

makonda-tracker