Tanja Vojtehovski: Razvod posle decenije sreće

1
Tanja Vojtehovski za Story.rs otkriva kako se nakon deset godina ljubavi mirno rastala od supruga Srđana Stevanova, kako provodi leto i šta se na televiziji Pink sprema za novu sezonu
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Informacija o razvodu voditeljke kviza Trenutak istine i PR televizije Pink Tanje Vojtehovski uzburkala je javnost, jer je oduvek izgledalo da Tanja i njen suprug Srđan Stevanov vode miran i srećan bračni život. Njih dvoje su se venčali pre tačno deset godina, neposredno posle bombardovanja, i to na skeli na Dunavu, a početkom jula doneli su odluku o razvodu, bez svađe i sukoba. Voditeljka je sa porodicom otputovala na letovanje, posle čega će nastaviti pripreme za novu televizijsku sezonu na televiziji Pink.
Story: Kada je protekle nedelje u javnost izašla informacija da ste se razveli, mnoge je šokiralo što ste se na taj korak odlučili posle deset godina braka. Šta je bila inicijalna kapisla za rastanak?
- Nisam pristalica polovičnih rešenja u životu ni u jednom segmentu, a kamoli u nekom tako važnom, kao što je brak. Zbog toga sam se odlučila na taj korak. Taj brak više nije ispunjavao moja očekivanja, to jednostavno više nije bila moja šolja čaja.
Story: Trenutno ste na moru, kako se provodite?
- Na letovanju sam sa ćerkom, sestrom, njenom porodicom i majkom. Cela porodica je tu, uživamo, kupamo se, kartamo i smejemo do izbezumljenja. Tako je svake godine.
Story: Koliko Tijana podseća na vas iz ranih dana?
- Upravo sam pročitala mojoj ćerki ovo pitanje, a ona kaže: Pitaj ih da li znaju šta je osna simetrija? E tako nas dve ličimo jedna na drugu. To je indigo.
Story: S obzirom na to da je sada aktuelna letnja televizijska šema, da li možete sada da nam otkrijete šta ćemo moći da gledamo na RTV Pink od jeseni?
- Od jeseni počinjemo sa nekoliko velikih projekata: rijaliti šou Farma, Ja imam talenat, Show snova... To je samo delić onoga što spremamo.
Story: Trenutak istine je imao zavidan rejting i izazvao različite reakcije među gledaocima, da li ćete nastaviti sa radom na kvizu i od jeseni?
- Nastavljam da vodim kviz, deo je već snimljen, a u novoj sezoni gledaoci mogu tek da očekuju spektakl.

Ksenija Konić

makonda-tracker