Fergi i Džoš Damel sinu dali ime po Akselu Rouzu

0
Popularna pevačica i zaštitno lice kompanije Avon, u četvrtak, 29.08.2013, postala je mama dečaka. Ponosni roditelji, Fergi i Džoš Damel, detetu su dali ime po frontmenu grupe Guns n Roses, te će se zvati Aksel Džek uDamel. U ekskluzivnom intervjuu, pevačica
Fergi, Guliver/Getty Images
Fergi, Guliver/Getty Images

Koja je tvoja omiljena numera od svih pesama koje si uradila?

- Mary Jane’s shoes jer odaje priznanje mojoj omiljenoj pesmi Bob Marlija, No Woman, No Cry. Zapravo, imam Ritu Marli i I-Threes kao vokale na ovoj pesmi.

U čemu uživaš kada si na sceni?

- Uživam u naletu adrenalina koji dobijem kada čujem publiku kako peva moje tekstove, zato što to pokazuje da su oni zaista povezani sa mojom muzikom.

Opiši svoje kostime na nastupima?

- Razlikuju se na svakoj turneji, u zavisnosti od teme .

Da li imaš neke rituale pre nego što izađeš na scenu?

- Ćaskam sa timom, bendom, plesačima i ekipom pre svakog nastupa.

Koji stil muzike je na tvom novom albumu?

- Uvek se trudim da kombinujem kako bih istražila različite aspekte svog muzičkog ukusa - od hip hopa do rokenrola i svega ostalog. Pesma koju sam uradila za Great Gatsby, A Little Party, je stvarno u stilu 1dvadesetih godina, ali ipak se čuje I dens muzika. Bilo je ludo snimati video u šestom mesecu trudnoće.

Šta voliš da radiš u slobodno vreme?

- Volim kada god imam vremena da ukrašavam i radim na dekoraciji i mojoj kući sa Džošom. Zanimljivo je istraživati različite stilove i otkriti šta je to što nam se sviđa i šta je to sa čime zapravo želimo da živimo.

Kome se najviše diviš?

- Postoji toliko mnogo ljudi kojima se divim da zaista ne bih mogla da izdvojim nekog kome se divim najviše. Iz sveta muzike, glume, nauke, filantropije, jednostavno, toliko ih je mnogo.

Šta te inspiriše?

- Inspiriše me svako ko živi svoj život ili sledi svoju strast bez straha od onoga što drugi misle o njima.

Kakav je to običan dan u životu Fergi?

- Kada bi zaista postojao običan dan, mogla bih da ti odgovorim.

Šta voliš kod mirisa?

- To što vam omogućava da pošaljete neku poruku a da ne upotrebite nijednu reč. Možete da izrazite osećanja, raspoloženje ili stav samim ulaskom u prostoriju.

Zašto je Outspoken miris koji te tako dobro predstavlja?

- Odvažan je i neustrašiv, to su dva atributa koji su vrlo važni za mene.

makonda-tracker