Zvonko Marković - Dita Von Tiz u modelima srpskog kreatora

0
Jedan od najpoznatijih srpskih modnih virtuoza, čije luksuzne kreacije rado nose mnoge naše estradne dive, Zvonko Marković, na predstojećem 14. Jacobs Fashion Selectionu, predstaviće se novom kolekcijom pod nazivom „Dreamcatcher“. Renomirani kreator, koji povr
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Story: Šta odlikuje vašu novu kolekciju?
- Ona je pre svega namenjena svečanim, maturskim prilikama i venčanjima, a čine je unikatne i ekskluzivne haljine od prefinjenih materijala koji ističu ženstvenost.
Story: Da li će neka od poznatih dama nositi nove modele na reviji u Hajatu 12. aprila?
- Ne smem ništa da otkrivam, ali trebalo bi da učestvuju neke poznate ličnosti sa kojima sam ranije sarađivao, kao i nova lica.
Story: Koji su trendovi aktuelni u narednom periodu?
- Od materijala na prvom mestu to su muslin i čipka, a haljine sa puno slojeva biće potpuni hit. Na velika vrata vraćaju se i ženstvene toalete koje prate liniju tela.
Story: A kada su boje u pitanju?
- Naredni trend odlikuje mnogo šarenila i printovi, ali ja sam ostao dosledan tonovima bele, srebrne, zlatne i bež boje. Naravno, neizostavna je fatalna crna nijansa.
Story: Šta je po vama must have predstojeće sezone?
- Sve devojke definitivno moraju da obezbede lepršavu korsetić haljinu!
Story: Da li ste kreirali kostime za veliku turneju Lepe Brene?
- Nažalost nisam, jer sam u vreme njenih priprema boravio u Parizu, u ateljeu Iv Sen Lorana, gde povremeno radim kao honorarac. Ali, siguran sam da ćemo opet sarađivati.
Story: Planirate li novu saradnju sa zvezdama estrade?
- Planovi postoje, ali još uvek moram da ih zadržim za sebe. Čuvena diva Dita Von Tiz trebalo bi na leto da se fotografiše u Americi u mojim kostimima.

Jelena Kulović

makonda-tracker