Agneta Azirović: Abortus je ubistvo, a majčinstvo je sreća

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

ne slazem se sa tobom u potpunosti

13-07-2013 17:00h
ne slazem se da je abortus ubistvo. bolje na vreme prekinuti trudnocu dok je u pitanju zigot nego kansnije biti losa majka..tako da vrlo oprezno sa ovakvim izjavama..svi smo mi razliciti.i svi imamo pravo na izbor. sta da radi dete koje rodi dete? da upropasti i sebi i tom malom bicu zivot..ne mora neminovno biti tako ali se ipak tako cesto desava..odgovorno samo. svi znamo kako se prave deca. sramota je reci iznenadila me trudnoca..

anja

17-07-2013 12:53h
nikad mi nisu bile jasne "neplanirane" trudnoce.Zar u 21.veku se ne zna za kontracepciju?!?Kad sam resila da rodim dete ostala sam trudna,sve dok mi to nije bio prioritet nije ni bilo "neplaniranih"trudnoca,pa samim tim ni problema, ni trauma sta posle, roditi ili ne...tako da,u mnogim slucajevima ne razumem "iznenadjenje"saznanjem o trudnoci,pa i u njenom...
pozz

Marija

14-07-2013 16:12h
Draga Agneta ti si divna zena,ali nemoj da govoris tako striktno-vezano za abortus. To je odluka zene.

maka

23-07-2013 06:43h
Naravno da je abortus ubistvo! Ali ako ce vam biti lakse, evo reci cemo da nije.
Bravo Agneta! Tako radi nesebicna osoba!

Nina

30-08-2013 15:34h
Abortus nije ubistvo jer fetus nije beba. To je samo grupa celija kao sto ima svaki organ u nasem telu i koje se nisu jos razvile u ljudsko bice.

Iako mi je Agneta Azirovic najlepsa nasa manekenka, ovo sto je rekla je bas glupo. Zene i devojke znaju sta rade kad idu da izvrse abortus i malo je samohranih majki toliko privilegovano i dobro zaradjuju kao sto Agneta od manekenstva. Meni ona zvuci kao neka kvoca koja se hvali da je izlegla pile i ruga se zenama koje nisu sledile ono sto ona misli da je 'ispravno'.

deera

29-10-2013 12:22h
da agneta,ti si tako divna i govori ljudima samo ono sto zele da cuju da ne postanes manje divna...

Tina

20-09-2013 03:33h
ABORTUS JE UBISTVO i rizik veliki da nikada vise nemate decu..zato je edukazija mladih najbolja prevencija...i crkva to zabranjuje...bas je pop pricao o zeni koja je celog zivota sanjala abortirano dete..jer decu vise nije mogla da ima....Muskarci su skotovi ali zene ne moraju da im se pridruze..

Danka

13-12-2013 09:45h
Nije ubistvo, ali nesto vrlo vrlo blisko tome. Zigot je novonastali organizam i vec od 4.nedelje trudnoce, dakle mesec dana posle odnosa, ima srce koje kuca i to srce cini skoro ceo organizam zigota. Dakle, da, zivo je! U to vreme zene obicno jos uvek ni ne znaju da su trudne. Tako da, zalosno je sto zene uopste nisu informisane o tome sta rade kada odu na abortus. Postoje naravno "opravdani" razlozi, kao sto je trudnoca posle silovanja, incesta i sl. gde su u pitanju eticki motivi, ali svaki drugi abortus je zaista monstruozan cin.

miami

30-07-2014 02:35h
Abortus je ubistvo ,jer abortus se vrsi od treceg do sestog meseca.Drugo zene su uglavnom skotovi,jer koriste trudnocu da bi se udale,a kad ne uspeju, abortiraju bez imalo grize savesti.Ili ima druga varijanta,da abortiraju ,a ne obaveste muskarca,sto je po meni nedostatak zakonske regulative.Gde su prava muskaraca ,da samo one odlucuju o potomstvu,radjanju Ili ubistvu?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: