Mari Mari: Suprug i ja se radujemo drugoj devojčici

0
Sreća na privatnom planu oslikala se i na poslovni život pop pevačice Mari Mari. Iako je u petom mesecu trudnoće, ona neumorno radi, ali ipak je našla malo vremena da sa ćerkicom Unom ode na zasluženi odmor
Mari Mari, Foto: Luka Šarac
Mari Mari, Foto: Luka Šarac

Nakon što je završila snimanje spota za pesmu Niko kao ti, pop pevačica Marija Marić-Marković (34) sa ćerkicom Unom (2) otputovala je u Grčku na odmor. Mari Mari i njen suprug Uroš Marković (34) presrećni su što će za četiri meseca ponovo postati roditelji još jedne devojčice. Upravo u trudnoći,
šarmantna umetnica dobila je veliku snagu i želju za radom, pa će i njen novi spot biti objavljen do sredine oktobra.

Story: Kako je vaša ćerkica Una i čime joj najčešće ispunjavate dane?
- Una je veoma energična, brza, uporna i naprosto jedna dobra dušica. Sviđa mi se što pametno razmišlja i svakodnevno me iznenađuje svojim zaključcima. Ne mogu da verujem da dete ima takvu moć zapažanja.

Story: Kod nje mnogi prepoznaju vaše osobine. Šta je nasledila od vašeg supruga Uroša?
- Nešto je nasledila od mene, a nešto od njega. Ima izuzetno dobre muzičke predispozicije koje želim da ispratim na adekvatan način. Mislim da u svakom detetu leži potencijal koji, ako se ne isprati na odgovarajući način i pravilno usmeri, može da bude uzaludno potrošen. Interesantno mi je što ona sama smišlja svoje igre i pesmice, a to ne rade sva deca. Nije moja preambiciozna želja da se ona bavi muzikom ili autorskim radom, ali podržaću je u svemu što bude želela da radi.

Story: Jeste li smislili ime za devojčicu koja će za četiri meseca doći na svet?

- Još razmišljam o imenu, ali mislim da ćemo ga smisliti isto kao i za Unu. Smatram da je ono veoma bitno jer nosi posebnu energiju i želim dobro da razmislim kako ću nazvati bebu. Bila sam ubeđena da ću roditi muško dete, pa smo i smislili takvo ime. Da je dečak, želeli bismo da se zove Jovan, a ovako, videćemo...

Story: Da li se vaš suprug raduje što će ponovo dobiti ćerkicu ili ipak žali što neće dobiti sina?

- Uroš je oduševljen što će ponovo dobiti ćerkicu. Oboma nam je bilo svejedno kog će pola biti drugo dete, ali kada smo saznali da je devojčica, ipak sam bila presrećna. Sigurna sam da će biti upućene jedna na drugu kao moja sestra Jovanka i ja.

Story: Jeste li objasnili Uni da će dobiti sestricu?

- Raduje se i veoma je srećna. Stalno o tome priča i pokazuje koliko je svesna te činjenice, mada mislim da će na pravi način shvatiti da će ljubav biti podeljena tek kada beba bude rođena. Radićemo na tome i mislim da će sve prirodno doći na svoje mesto.

Story: Pribojavate li se da će Una biti ljubomorna kada se sestrica bude rodila?

- To je normalno i uopšte se ne plašim toga. Svesna sam da ni moja sestra mene nije volela dok smo bile male, a sada smo vezane više nego ikad. Ona je najznačajnija figura u mom životu.

Story: Stiče se utisak da ste uprkos blagoslovenom stanju izuzetno vredni. Tokom prve trudnoće promovisali ste album Uporno si tu, a sada singl?

- Generalno volim da radim, ali nekako se namestilo da ponovo snimam dok sam u drugom stanju. Ima to veze sa verovanjem da novi život koji raste u stomaku ujedno pokreće nove stvari.  Imam sreće da se dobro osećam i nemam probleme koji bi me sputavali. Sve ide po planu i onako kako sam zamislila, a spot će biti emitovan početkom oktobra.

Story: Kako napreduje vaš rad sa decom u muzičkoj radionici?

- U toku je upis treće generacije, a najbitnije od svega jeste to da će izaći dečji album, numere koje sam napisala za njih. Važno je da mališani dobiju priliku da čuju i uče nove pesme jer mi se čini da ih je malo za njihov uzrast. Ovim albumom dala sam doprinos autorskom radu za decu.

 

makonda-tracker