emotivno

Doživela je nenadoknadiv gubitak: Nina Janković na PREDIVAN NAČIN dala omaž preminuloj drugarici

0

Popularna glumica Nina Janković igra jednu od glavnih uloga u filmu "Indigo Kristal", a u vezi s njenim likom postoji jedan interesantan detalj

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ostvarenje Indigo kristal, diplomski film mladog reditelja Luke Mihailovića, zanimljiv i jer se snimanje dešava u Šapcu, rodnom gradu reditelja, ali i glavne glumice, Nine Janković.

 

Znači mi puno što sam snimala u rodnom gradu, cela ekipa filma je rekla da je uživala tokom snimanja, svima se sviđa Šabac i Šapčani, tako da kad čujem tako nešto svakako da mi je srce puno. Mislim da ovaj projekat znači i samom gradu, šabačka deca su akteri jednog velikog projekta. Svima je bilo lepo na setu - rekla je Nina za Glossy.

 

Posebno emotivno u vezi s pričom o šarmantnoj glumici i njenoj ulozi u ovom filmu jesteto što lik koji tumači Nina Janković nije trebalo da se zove Maja, ali u dogovoru sa rediteljem, to je izmenjeno.

 

Naime, Nina je otkrila da je nedavno izgubila drugaricu, te da je reditelj dozvolio da lik kog ona tumači nosi ime baš po devojci koja je značila glumici.

 

- Ova priča ima potencijal i biće od koristi naročito ljudima koji vuku neki teret sa sobom, a takvih ima dosta - rekla je Nina iskreno i osvrnula se na priču o svom rodnom gradu.

 

Nina je istakla da je srećna što je imala priliku da snima u Šapcu i da bude sa svojom porodicom.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Najlepša asocijacija na Šabac mi je prijateljstvo koje traje i dan danas, te drugarice s kojima se družim i danas. Pamtim Šabac samo po lepim stvarima. A ono što stranci obavezno treba da posete kada dođu u moj grad je svakako tvrđava, biblioteka, pozorište, stari most i naravno kafana - rekla nam je Nina.

 

Premijera filma se očekuje krajem ove godine, a pored Nine Janković, uloge tumače i Miodrag Radonjić, koji je i producent fima, zatim Pavle Mensur, Miloš Petrović Trojpec, Denis Murić i drugi. 
 

 

makonda-tracker