glossy novogodišnji intervju

Novu godinu čeka u svom domu u Turskoj: Kija Kockar ima posebnu želju za 2022.

18

Pevačica Kija Kockar praznike provodi u Turskoj, a za Glossy je otkrila kako proslavlja Novu godinu, ali i zbog čega više nikom ne govori svoje planove.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Pevačica Kristina Kija Kockar 2021. godinu ispraća s osmehom! Odlučila je da ove godine kraj decembra i prve januarske dane dočeka u toplijim krajevima, u svom stanu na turskom primorju.

 

U susret narednoj godini i predstojećim praznicima, Kija je za Glossy otkrila kako će za nju izgledati početak 2022, čemu se raduje, ali i šta (ne) planira. Za sve one dame koje još uvek nemaju ideju šta da obuku u novogodišnjoj noći, Kija ima tri odlična predloga koja lako možete usvojiti i iskombinovati stvari koje već imate u svom ormaru...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Znamo da voliš novogodišnje i božićne praznike. S kim ćeš ove zime uživati u toj magiji i kako će ti dani izgledati u tvom domu?

 

— Novu godinu ću provesti u svom domu u Turskoj. Ovo je baš bio super povod da budem malo tamo jer je vreme malo lepše, pored mora sam i u miru. Tamo je sve otvoreno, ali još nisam odlučila gde ću proslaviti. Vraćam se dan pred Božić, a za isti ću uveče tradicionalno praviti česnicu i večeru za bliski krug prijatelja. Svoj stan smatram svojom kućom i godinama slavim tu sve praznike.

 

Koja je najbolja stvar koja ti se ove godine dogodila?

 

— Bilo je više stvari. Brzo je prošla, pa se nadam da će sledeća biti bolja za sve što se tiče pandemije. Želim više kraj tome.

 

1 / 13 Foto: G.G./ATAImages

 

Hoćeš li u ponoć poljubiti nekoga posebnog? 

 

— Ne i nikad nisam pridavala značaj tom poljupcu u ponoć. A i nemam nikog posebnog.

 

Obično svi imamo razne novogodišnje odluke i želje, a šta je ono što ti zasigurno planiraš da ostvariš u 2022?

 

— Sve što planiram više ne govorim naglas — ili mi neko ukrade ideju, ili ta ideja ne ide kako sam zamislila. Sa ovom pandemijom tek nema planiranja.

 

Možeš li da predložiš našim čitateljkama top 3 moćna ženska autfita za novogodišnju noć?

 

  • Odelo u jarkim bojama
  • Kul majica, farmerice i štikle
  • Kratka crna haljina neobičnijih dezena

 

Iskreno, u čemu se osećaju najlepše, najudobnije i seksi.

 

 

makonda-tracker