Sergej Ćetković: Imao sam sreće da nađem pravu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

rodja

02-01-2012 15:04h
ovaj je primer crnogoraca koji gazduju po Beogradu a burgijaju za svoju nezavisnost,zena mu se nije nasmejala nikad i ni na jednoj slici...deluje ljuto,namrgodjeno i neprijatno...po stilu oblacenja vidi se da je pridosla iz plemena...

Sanja

02-01-2012 18:50h
@Rodja : Idi kuvaj rucak, vidi kako je napolju, radi nesto, pametniji ces biti !

Ja

04-01-2012 16:45h
Ej bolje cutite! Zena mu je prelepa!!!! Oboje su divan par :)
Sergeja MNOGO cenim, i jedan je od retkih koji apsolutno savrseno radi svoj posao. Ima najbolje pesme, a ljubomorne duse mogu da izostave svoje komentare koje nemaju vezu sa vezom.
Ako sam Sergej ne zeli da prica o svom privatnom zivotu, ne moraju oni koji ne znaju da stvaraju neku pricu....
Sergej samo napred!!! Jedva cekamo novu pesmicu, a do tad uzivamo uz sve tvoje ostale pesme :)

cvrle

04-01-2012 09:54h
Nasli se"pametni"da komentarisu(da ne kazem pljuju)... To da li je njegova zena nasmejana ili nije-nije nasa stvar.Da li je crnogorac ili srbin-nebitno je.Covek je retko pristojan I talentovan I to je sve sto mi kao publika trebamo da vidimo... Nemojmo uvlaciti politiku I u ovakve stvari...Sergej,samo napred!

bobica

05-01-2012 23:10h
On je tako sladak i ppzitivan, zena mu je pravi mrgud!

Daca

11-03-2017 17:16h
Najdivniji, najpozitivniji, najplemenitiji, sve naj naj mogu reci za Sergeja.. blago ljudima u tvojoj blizini sto te imaju. Imala sam priliku biti na tvom koncertu, jedan od najemotivnijih i najlepsih dozivljaja u mom zivotu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: