Marko Jarić: Ljubav očeva i ćerki je neopisiva

0
Slavni srpski košarkaš Marko Jarić otkriva kakvu zabavu su on i njegova supruga, lepa manekenka Adrijana Lima, priredili ćerkici Valentini za drugi rođendan i priznaje kako njih dvoje planiraju da prošire porodicu
foto: Ivan Dobričić, Profimedia
foto: Ivan Dobričić, Profimedia

Slavni košarkaš Marko Jarić (33) nakratko je tokom prošle nedelje posetio Srbiju i mada je s njim trebalo da doputuje i njegova lepa supruga, popularna manekenka Adrijana Lima (30), kao i ćerkica Valentina (2), to zbog gustog poslovnog rasporeda nije bilo moguće. Uprkos tome što su zbog obaveza od početka veze, a potom i braka, veoma često razdvojeni, naš slavni sportista i njegova draga uspevaju da održe žar svoje ljubavi kojoj je najlepšu draž dala upravo njihova naslednica. Po rečima brižnog tate, on i njegova lepša polovina uskoro nameravaju da Valentini podare brata ili sestru. Iako ne voli da deli svoju intimu sa medijima, Marko je pristao da pred povratak u Njujork, gde ga čekaju njegove najmilije dame, u intervjuu za Story objasni kako u budućnosti vidi svoju karijeru, ali i otkrije kakvu je rođendansku zabavu 15. novembra upriličio svojoj mezimici ističući da predstojeće praznike zajedno sa suprugom i ćerkom želi da proslavi u Srbiji.

Story: Kako ste obeležili Valentinin drugi rođendan?

- Bilo nam je super, napravili smo žurkicu kod kuće za njene vršnjake. Zaista sam uživao u toj zabavi i sve sam organizovao za klince njenog uzrasta.

Story: Da li Adrijana i vi planirate drugu bebu?

- Nas dvoje ne pričamo o tome, kada se desi, desiće se.

Story: A kada se jednog dana desi da Adrijana ponovo zatrudni, da li biste voleli da vam rodi dečaka ili opet devojčicu?

- Kao i većina muškaraca, želeo sam da mi prvo dete bude sin, ali sada kada imam devojčicu, mislim da nikada ne bih imao isti osećaj nežnosti i ljubavi prema muškom detetu kakav imam prema ćerki.

Story: Da li je Valentina ispunila sve vaše snove ili se vaša supruga i vi nećete zaustaviti na jednom detetu?

- Ne priželjkujem samo dvoje dece, već bih voleo da Adrijana i ja dobijemo minimum troje ili četvoro mališana i bilo bi poželjno da bar jedno od njih bude sin.

Story: Da li vam je teško da održavate brak na daljinu budući da ste zbog poslovnih obaveza često razdvojeni?

- Mnogo je teže Adrijani koja četiri, pet puta mesečno zbog posla mora da otputuje u Njujork ili neku drugu destinaciju. To je zaista teško, a bilo je mučno dok sam tokom prošle sezone igrao u Sijeni koja nema internacionalni aerodrom. Obećao sam joj da ću sledeći put izabrati da nastavim karijeru u gradu odakle postoji direktan let za Njujork.

Story: Kako ste se proveli tokom kratkog odmora u Srbiji i posete porodici?

- Bio sam u poslovno-privatnoj poseti. Uvek mi je super u Beogradu. To je moj grad i mada sam otišao iz njega pre petnaest godina, uvek se rado vraćam, pre svega svojoj familiji i prijateljima.

Story: Gde ćete dočekati i proslaviti Novu godinu?

- Kod nas se ništa ne zna do poslednjeg trenutka. Ne znamo ni gde ćemo za dva dana živeti i nastaviti karijeru, a kamoli gde ćemo praznovati. Nova godina nam je isuviše daleko da bismo je planirali.

Story: Hoćete li doći u Srbiju za Božić sa suprugom i ćerkom?

- Adrijana je trebalo da putuje na snimanje u London, ali iskrsao joj je posao u Los Anđelesu, tako da na kraju nismo uspeli ništa da iskombinujemo za ovaj dolazak u Srbiju. Ipak, nadam da ćemo uspeti svi da dođemo u Beograd na nekoliko dana oko Božića. Voleo bih da taj praznik proslavimo u prestonici, ali to u velikoj meri zavisi i od mog narednog angažmana i nastavka karijere.

Story: Ima li istine u nagađanjima da ćete košarkašku karijeru nastaviti u Evropi?

- Postoje indicije da će biti tako, ali moguće je i da ću ostati u Americi. Možda to bude i neka zemlja koja nije predaleko od Srbije, kao na primer Turska ili Grčka.

Story: U poslednje vreme aktivni ste na društvenoj mreži Twitter na kojoj vam lepa supruga često ostavlja ljubavne poruke. Da li ste ga zbog toga otvorili ili zato što vam je lažni profil registrovan pod vašim punim imenom i prezimenom pravio probleme?

- Žena me je nagovorila da otvorim Twitter. Nisam imao problema sa lažnim profilom, ali otvaranjem svog naloga hteo sam da sprečim moguće netačne informacije koje u moje ime neko plasira na Internetu.

Nikola Rumenić

makonda-tracker