Marko Slankamenac: Sve sam izgubio, ali moram dalje

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Mizzy

24-11-2011 17:12h
Boze, strasne li sudbine ovog coveka! Svaka mu cast na snazi, ne znam odakle je crpi. Nadam se da je sa uzasima u njegovom zivotu gotovo i da ce u buducnosti imati srece. Srecno!

Marija

22-11-2011 15:35h
Žao mi je zbog Markovih životnih gubitaka, ali ipak imam utisak da je trebao da ostane uz ženu, očigledno je da joj je potrebna njegova ljubav i podrška u jednom od najtežih perioda u životu za jednu ženu. Ovako mi se čini da je krivicu svalio na nju i jednostavno rešio da ide dalje. Verovatno ne želi da mu da razvod jer ne može da shvati da je neko tako lako ostavlja. Brak je malo ozbiljnija institucija, ne možeš da jednostavno odšetaš iz njega zato što si naišao na prvu prepreku, treba se boriti! Lako je dići ruke od svega, na muci se poznaju junaci dragi Marko...

jelena

26-11-2011 18:43h
neverovatno sta sve covek moze da izdrzi kada je uporan i kada ima volju za zivotom.Ja dobro znam koliko je zivot vredan i koliko vredi boriti se.Svaka cast i puno srece u zivotu.

JJ

21-11-2011 06:56h
Dragi Marko,svako dobro i srecu ti zelim u tvom mladom zivotu. Mnogo toga je iza tebe a sreca i dobro mora biti ispred tebe.

Maka

22-11-2011 06:26h
sVE NAJBOLJE ZELIM TI mARKO

Boba

20-11-2011 23:39h
Dragi Marko, divim se tvojoj snazi uprkos svim nedacama koje su te snasle. Zelim ti puno srece u zivotu!

Ceca

20-11-2011 15:47h
Dragi Marko, ostala sam zatecena nakon citanja ovog intervjua... Zelim ti svu srecu, i divim ti se na snazi koju posedujes. Nadam se da ces u sledecem razgovoru za Story da nam kazes i neke lepe vesti... Srecno!

Irena

24-04-2012 14:26h
Marko je moj drug iz detinjstva i isli smo zajedno u osnovnu skolu. Da ne ulazim u detalje , MARKO JE (KOLIKO GA JA PAMTIM) NAJBOLJA OSOBA KOJU POZNAJEM! SVI KOJI SU SA NJIM BILI BLISKI U DETINJSTVU ZNAJU KOLIKO JE VELIKO NJEGOVO SRCE! JA MU ZELIM SVU SRECU OVOG SVETA! VELIKI POZDRAV ZA MARKA!

Jovan

14-09-2012 14:58h
Želim mu sve najlepše! Sigurno ce jednog dana uskoro oformiti svoju porodicu i zbog toga doziveti ogromnu srecu i zadovoljstvo sto se izborio sa svim zivotnim nedacama! Sto nas ne ubije, to nas ojaca! Samo napred, Marko!!! Zivot nije lak, ali zato moraš biti jak! Glavu gore i samo grabi napred pozitivno i optimistično! :)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: