O PORODICI

"NE BEŽIM OD UDAJE, ZNAM DA ĆE SE TO DESITI": Mirka Vasiljević otvoreno o Vujadinu, pa otkrila ― PRIŽELJKUJE DEVOJČICU!

1

Iako se još uvek nisu venčali, Mirka i Vujadin su već 11 godina u srećnoj zajednici, a glumica je sada u razgovoru otvoreno govorila o braku, deci, kao i o željama i prinovi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Da li razmišljaš da u narednoj godini postaneš i zvanično gospođa Savić?

 

― Iako nisam udata, predstavljam se kao gospođa. Bez obzira što nemam taj papir, živim sa Vujadinom 11 godina, imamo troje dece i njega predstavljam kao supruga. Vujadin više potencira za svadbu jer njemu kao muškarcu deluje sv to lakše, i organizovati i izvesti. Dok ja znam da tu ima milion obaveza. Meni to deluje kao ozbiljniji poduhvat. S tim raznim selidbama, uvek mi fali i vremena. Mislim da će se to desiti u najskorijoj budućnosti, samo treba da nađemo zlatnu sredinu, da i on i ja budemo zadovoljni. Ne bih volela da to bude preogromno. Takođe, broj zvanica bi bio ogroman, ali da to ne liči na neki koncert a ne na svadbu.

 

Da li te nerviraju pitanja tipa: "Zašto se više ne venčate?"

 

― Ne. Ne bežim od udaje, niti imam nešto protiv braka. Vrlo se radujem venčanjima. U početku je bilo nezgodno jer su trudnoće bile vezane, posle su bile česte selidbe. Znam da će se to desiti i bićemo srećni. Ko zna zašto se to do sada nije desilo.

 

1 / 8 Foto: printscreen/k1

 

Ove godine, s obzirom na karantin, dosta poznatih ličnosti je radilo na prinovi. Desio se pravi bejbi bum. Da li ste vi razmišljali o tome?

 

― Jako mi drago što je bilo dosta prinova, to mi uvek izmami osmeh na lice. To su divne vesti. Iskrena da budem, ja bih volela da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Kako sada naše najmlađe dete ima 6 godina, malo čovek i zaboravi te trenutke pa se ja zaželim tako nečega. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke (smeh). Volela bih da dobijemo još jedno dete.

 

Da li priželjkuješ dečaka ili devojčicu?

 

― Kada bi moglo da se bira, volela bih da to bude devojčica, da naša ćerka ima sestru i da malo smanji muške igre koje je primorana da radi da bi bila deo tima sa dva brata (smeh). Da tu bude 2:2. I da bude dečak, neće mi biti strano. I deca bi se obradovala i oni uživali bi oko bebe. Ne bih se nikako protivila da dobijemo još jednog člana naše porodice.

 

 

makonda-tracker