Nikola Đuričko: Važnije mi je da igram, nego gde igram

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Vuk

25-10-2011 09:13h
Briljantan glumac ,v eliki talenat i nikakav covek!
Sramno delo ucestvovanja u filmu koji na naj gnusniji propagandni nacin blati njegov narod ne moze opravdati ni novcem ni umetnickom slobodom!
To je toliko ispod ljudskog dostojanstva svakog coveka a pogotovo nekoga ko sebe dozivljava kao umetnicku elitu!
Nigde drugo ne bi to mogao da uradi ni on, ni Karanovicka. ni drugi svekoliki srpski umetniuci sem u Srbiji!
U svakoj drugoj zemlji bili bi zigosani i na stubu srama!
Zastrasujuce sto se niko ne oglasava ali su spremni da pisu kad neko Karanovicki odgovara na uvrede istom merom!
Nije samo Grand sramota ove zemlj,moral kulturnhi radnika je njen poraz!

Ivana

29-10-2011 09:00h
@Vuk - zasto bi bilo sramota biti dobar, korektan i realan stanovnik ove planete!?
Moj otac da je tebe, za mene pustog neznaca, udario ili pucao na tebe bez ikakvog razloga ja bih tebi pritekla u pomoc, a oca se odrekla dok se ne bi pokajao za svoje djelo, a kamoli za nekakve politicke blesave ideologije. Nije ti dobro imati toliko plama u prsima za nesto sto nije dobro za covjecanstvo. Smiri se, udahni, postavi se u situaciju te druge strane, pa vidi kako bi se osjecao. Samo zato sto vjerujes u neka nacela, narocito politicka ne znaci da te vodi u pravom smijeru. Pozdrav i sretno!

kobra

21-01-2012 13:37h
Tacno tako Vuce... Citas mi misli... Nemam nista posebno da dodam.

kobra

21-01-2012 13:43h
Ivana nije stvar u tome sto je on spasio muslimanku... Taman posla :) Potpuno si pogresno shvatila... To je jedino dobro u tom filmu... Jedina svetla tacka... Ali u filmu se iskljucivo Srbi prikazuju kao silovatelji i hladnokrvne ubice iako smo mi reagovali regularnom vojskom protiv paramilitarnih organizacija i to na svojoj teritoriji... To bi svaka druga zemlja uradila i to na mnogo krvaviji nacin... Pokusavali smo da izbegnemo rat po svaku cenu i bili smo za dogovor... ali nazalost nismo se mi pitali... Laze se i za brojke navodnog genocida i to toliko da su pretekli i brojke koje su medjunarodno priznate iako su mnogi dokazali da su i one lazne... Strucnjaci kazu da npr. Srebrenica nije uopste bila genocid nego samo ratni zlocin jer je u okolini stradao isti broj Srba kao i Muslimana... Znaci genocida nema, samo ratni zlocin... koji naravno ostro osudjujem... Ali propaganda je propaganda... Sve s ciljem da se opravdaju mnoge stvari koje opravdanja nemaju... Jasnije sad?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: