Intervju

"MENI NE MOŽE DA SE DESI ONO ŠTO JE TANJI SAVIĆ": Aleksandra Prijović nikad ISKRENIJE o braku i roditeljstvu

3

Aleksandra Prijović zabrinuta je zbog epidemije koronavirusa, pa je ne brine toliko stanje na estradi koliko razmišlja o zdravlju bližnjih.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ipak, u intervjuu za Kurir Stars otkriva da je njen suprug Filip taj koji ovih meseci privređuje i finansijski, pa ne razmišlja o tome da spusti cenu nastupa.

 

Tokom ove pauze, uspeva da uživa s porodicom i prijateljima, ali i da radi na novom albumu, na kom, kako kaže, neće biti dueta s njenom svekrvom Lepom Brenom.


Sve tvoje kolege se žale što ne mogu da zarađuju jer nema nastupa. Kako tebi pada ova situacija?

 

- Ja u ovoj situaciji najviše razmišljam o zdravlju moje porodice i prijatelja. Ne mogu da kažem da mi je lagodno što nemam nastupe, ali srediće se sve ovo i biće kao pre. Jedva čekam da krenem da radim zbog sebe, publike, nisu u pitanju samo finansije.

 

Da li ćeš spustiti cenu nastupa zbog krize, jer menadžeri kažu da će pevači dobijati manje zbog teške situacije?

 

- Ja nisam radila dok je trajalo ovo stanje, tako da nisam ni spuštala cenu. Svako ima izbora i bori se za opstanak. Zato kažem, svako neka radi kako misli da treba i nadam se da ćemo svi uskoro puniti diskoteke i klubove, ali pre svega biti zdravi.

 

Da li zbog svega toga razmišljaš o novom biznisu?

 

- Filip je kod nas u porodici vezan za druge biznise i on je kreativac. On je dosta radio tokom ove cele situacije, a moju podršku ima šta god novo da smisli. A što se mene tiče, moj talenat je pevanje i ne bih ga menjala.

 

Kako provodiš dane sada kada si više s porodicom?

 

- Uživamo u svakom trenutku našeg mira u kući i druženja sa porodicom i prijateljima. Kod nas je uvek dobra klopa, za koju je mahom Filip zadužen, tako da prijatelji vole da kod nas dođu. Šoping kao i svaka žena volim, ali poslednjih meseci nisam bila baš toliko aktivna kao ranije.

1 / 4 Foto: Luka Stojanović

Kako ste proveli godišnji odmor, vidi se da je Aleksandar uživao na jahti i da su ga svi pazili i mazili?

 

- Bilo je divno, ali smo se uželeli naše kuće. On je uvek u centru pažnje svih, tako da je uživao u svakom momentu. I kod kuće i napolju i na večeri i u šetnji. Svako dete voli more.

 

Razmišljaš li da ovu pauzu iskoristiš sada za drugo dete i šta Filip misli o tome?

 

- Ne razmišljamo mi o tome i to se ne planira. Biće kad dođe vreme. Tanja Savić se susrela s velikim problemom - muž joj je odveo decu.

 

Kako to komentarišeš iz ugla njene koleginice i žene?

 

- Podrška sam svim majkama na ovom svetu koje se bore za decu. Jako mi je žao što se Tanja našla u toj situaciji, ali sam isto tako sigurna u zakon i da će se sve vrlo brzo rešiti.

 

Iako ti imaš stabilan brak, kako misliš da bi se osećala na njenom mestu?

 

- Ja sam sigurna da sam izabrala partnera s kojim to ne može da mi se desi. Filip je svestan šta detetu znači majka i nikad ne bismo dozvolili da bilo ko trpi. Deci su potrebna uvek oba roditelja, bez obzira na to da li će im se putevi razići.

 

Hoćeš li snimati nešto novo sad kad je cena reklama na Jutjubu pala, a samim tim i zarada izvođača od te mreže?

 

- Radim uveliko na albumu, u nekoliko pesama sam se našla, a uskoro izlazi i jedan singl i jedva čekam. Uskoro snimam spot i verujem da će se svideti publici.

 

Hoće li biti dueta sa Brenom?

 

- Sada ne. Nikad se ne zna. Možda jednom kad nađemo pesmu za koju obe smatramo da je dobra za nas.


 

 

makonda-tracker