Antonija Blaće: Nisam očekivala verenički prsten

0
Domaćica ovogodišnjeg serijala Veliki brat Antonija Blaće otkriva da uopšte nije očekivala da će je dečko Hrvoje Brlečić zaprositi u Beogradu i kako će se potruditi da ostanu zajedno ceo život
foto: RTL, Story press
foto: RTL, Story press

Voditeljka Antonija Blaće (31) rođena je u Šibeniku, a u Zagreb se preselila da bi završila srednju školu i fakultet. U rodnoj zemlji postala je popularna kada je pre šest godina učestvovala u prvom serijalu tamošnjeg rijaliti šoua Veliki brat, pa iako je ispala nakon samo devet nedelja, već sledeće sezone postala je glavna voditeljka. Lepota i šarm su jedna od Antonijinih karakteristika, a iako ne voli da previše priča o svom privatnom životu u medije je procurela informacija da se nakon dve godine veze verila sa vaterpolistom Hrvojem Brlečićem (28). Sam čin prosidbe desio se u Beogradu gde je Antonija često boravila u toku poslednja tri meseca jer je vodila šou Veliki brat. Atraktivna voditeljka za Story otkriva da uopšte nije očekivala prsten od svog dragog, ali i kakvi su njihovi dalji planovi.

Story: Nedavno vas je dugogodišnji dečko zaprosio u Beogradu. Kako ste se tada osećali?

- Skoro da sam se onesvestila jer to uopšte nisam očekivala. Bilo je predivno. Ipak, moram reći da sam se jako razočarala što je neko od naših prijatelja sve prepričao u novinama i to još pogrešno. Nije mi bila namera da skrivam veridbu, ali nisam htela da iznosim detalje jer su to neke naše interne stvari i nikome osim nama ne znače apsolutno ništa.

Story: Volite li i inače iznenađenja?

- Obožavam.

Story: Spekulisalo se da vam je na Brankovom mostu ostavio natpis na kome je pisalo Budi moj porok, jer ste nedavno ostavili cigarete. Da li je to istina?

- Nije.

Story: Nosite li verenički prsten?

- Naravno.

Story: Kada planirate da se venčate i organizujete svadbu?

- E, to još ne znamo.

Story: U vezi ste dve godine. Mislite li da je sada pravo vreme za odlazak pred oltar?

- Uvek je pravi trenutak ako se tako osećate. Nismo ni Hrvoje ni ja naivni i ko zna šta život nosi. Ali daćemo sve od sebe da to bude za ceo život.

Story: Priželjkujete li da se ostvarite u ulozi majke?

- Kad se desi, super, jer mislim da ću uživati kada postanem mama. Ali ako postanem dosadna i naporna, kao da je roditi dete karakterno dostignuće, molim vas, zaustavite me.

Story: Jeste li vi u emotivnoj vezi ljubomorni?

- Nimalo. Nije mi uopšte jasan taj osjećaj, neprirodan je.

Story: Opraštate li prevaru?

- Nisam se našla u takvoj situaciji pa nemam pojma, ali nije isključeno da bih mogla da oprostim.

Story: Kako provodite vreme kada ste u srpskoj prestonici?

- Bauljam po gradu, šetam, jedem, kupujem... Katastrofa sam. Ali to je u suštini tek u poslednje vreme jer prva dva meseca nisam imala vremena.

Story: Imate li uopšte slobodnog vremena i kako ga provodite?

- U suštini nemam, ni u Zagrebu, a ni u Beogradu. Svaki dan radim i na radiju, tako da poslednja četiri meseca nisam imala nijedan slobodni dan. Ali neka, bolje da se radi.

Story:  Uvek ste nasmejani. A kakvi ste kada ste neraspoloženi?

- Malo mirnija. Pokušavam da ne maltretiram ljude oko sebe svojim raspoloženjem.

Story: Kakvi su vam planovi za predstojeće leto?

- Žao mi je što je Veliki brat gotov, ali jedva čekam da odem na more. Još ni to nisam isplanirala, ali sigurno ću ići bar malo u Šibenik.

Story: Završili ste fakultet i postali diplomirani inženjer grafičke tehnologije. Planirate li da se nekada posvetite tom zanimanju?

- Nikad ne znaš gde će te život odneti, ali sad mi se ne čini da ću se vraćati struci. Pogotovo jer u struci nisam nikada ni radila pa nemam na šta da sev vraćam.

Story: Koliko se Veliki brat u Srbiji razlikuje od onog u Hrvatskoj u kome ste takođe radili kao voditelj?

- Mnogo toga je slično, ipak je to isti format, ali je stil rada drugačiji. I što se mene lično tiče, za mene je ovo bio odličan projekat, nije lako uskladiti sve zemlje, sve prohteve i sve gledaoce.

Story: I vi i Marijana ste veoma pričljivi. Koliko vam je teško bilo da se uskladite?

- Bilo bi malo blesavo da ćutim tokom cele emisije (Smeh). Mislim da smo sve bolje kao partneri, u početku nas je obe mučilo to što smo se opterećivale scenarijem. Kad smo ga ukinuli, uskladile smo se bez problema jer smo obe navikle na improvizaciju. U Hrvatskoj već godinama nemam ni scenario, niti se služim karticama, a idota skoro da nisam ni videla.

Story: Kada se ukuca vaše ime na portalu google.com između ostalih fotografija pojavljuje se i jedna gde ste nagi. Kako gledate na tu sliku?

- Isto ko i pre. Neš ti - golo telo! Da sam bolje građena, možda bih češće bila gola (Smeh). Uopšte mi ne smetaju te fotografije. To je bio takav trenutak i to je to, a ionako je golotinja precenjena.

Story: Gde crpite inspiraciju za veoma zanimljive komentare koje ste imali u toku prenosa šoua Veliki brat?

- Mogu ja to i bolje. Ne znam otkud to dođe, padne mi te sekunde na pamet.

Ksenija Konić

makonda-tracker