iza nje je mnogo odricanja

NE VOLI KOMPLIMENTE I NE PRIJA JOJ MUŠKA PAŽNJA: Dajana Paunović otkrila nepoznate detalje o sebi

7

Ova godina za nju je počela na vrlo turbulentan način!

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Dajani Paunović pijan vozač zakucao se u auto i potpuno ga uništio, pa je njena godina počela veoma turbulentno. Voditeljka je sada otkrila detalje svog privatnog života.

 

Verujem da ste čuli komentare da ste imali vezu na putu ka uspehu?

 

- Nisam čula takve komentare. Svakome ko misli tako, poželela bih da četiri, pet dana nedeljno ustaje u 3 ujutru, da bude posvećen poslu koliko sam i ja, da socijalni život nema i spava svega samo nekoliko sati... pa da vidimo koliko će izdržati i da li će moći. Verujem da kad bih najboljeg prijatelja probudila tri puta u 3 ujutru samo kafu da popijemo, četvrti put bi pobegao što dalje od mene, a kamoli da radi. Ovaj posao zahteva mnogo odricanja ali i donosi mnogo beneficija. Mnogo je odricanja iza mene da bih danas bila tu gde jesam.

 

Mnogi komentarišu da krijete muškarca sa kojim ste u vezi. Da li je to tačno?

 

- Nikada nisam govorila o privatnom životu, tako će biti i ubuduće. Zaista smatram da se moj život tiče samo mene, ne zadirem u tuđu intimu i ne dozvoljam da bilo ko zalazi u moju. Možemo komentarisati moj rad, možemo ga hvaliti, kritikovati... ali privatni život tiče se samo mene.

 

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

 

Kako reagujete kada vam se udvaraju muškarci?

 

- Verujte mi da to ne primećujem, ne pridajem pažnju tome. Nisam žena kojoj pažnja muškaraca prija i koja bez toga ne može. Naprotiv, ne volim da mi bilo ko udeljuje komplimente, čak i ne znam da uzvratim na njih i ne znam ni da sakrijem koliko mi nije važno. Važno mi je samo da sam lepa i dobra muškarcu koji je moj. Sva udvaranja shvatam samo kao šalu.

 

 

makonda-tracker