glossy intervju

NAJLEPŠE STIHOVE POSVETIO JE SVOJOJ LELI: Mirza Selimović uživa u srećnoj vezi sa lepom manekenkom, a evo šta kaže o ljubavi, ali i čežnji, strahovima i PATNJI

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Bane

09-10-2019 23:32h
Mnogi kažu da je Mirza drugi Zdravko Čolić, ja bih rekao prvi, ako ne sada onda će zasigurno biti, mada s obzirom da se promenilo i vreme i mentalitet malo je mladih koji cene tradicionalne moralne vrednosti i kvalitet glasa i pevanja.

Smilja kovacevic

19-10-2019 09:32h
Najpre da izrazim veliko zadovoljstvo ovim intervjuom buduci da Mirza nerado prica o sebi, svojim emocijama kao i privatnom zivotu, sto ja cenim i postujem, ali ni u cemu ne treba preterivati, jer onda ljudi nagadjaju, budu u zabludi sta se s njim desava i sl. O njegovim kvalitetima ovde ne bih govorila, jer je opste poznato da je on najaci vokal na nasim prostorima, ali treba jos malo truda i rada pa da on zauzme svoje zasluzeno mesto. Prostor mi ne dozvoljava da napisem nesto vise, ali buduci da on verovatno nema ni vremena da cita ove komentare to cu uraditi na drugom mestu. Za sada, samo srecno u poslu, a posebno na emotivnom planu, samo coveki ispunjen, zadovoljan i voljen od prave osobe , moze da postigne mnogo, Balans , kako to zove Mirza. Srecno
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: