potpuno iskreno!

ROĐENA SAM ZA OVAJ POSAO, A PEVALA BIH SA KIJOM I SLOBOM: Luna Đogani otvoreno o svom lečenju, ljubavnom životu, a otkrila i sa kim bi SNIMILA DUET!

1

Đoganijeva je otkrila detalje o svojoj ljubavnoj vezi sa Markom Miljkovićem, o poslovnim planovima, ali i o temi koja je i dalje zanimljiva - bivšem dečku Slobi Radanoviću i njegovoj nekadašnjoj supruzi Kiji Kockar.

Luna Đogani
Luna Đoganifoto: Printscreen

Luna Đogani krenula je stopama svojih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija i počela da se bavi muzikom. Pobednica "Zadruge 2" pre nekoliko dana snimila je u centru Beograda spot za svoj prvi sing "Deveti krug pakla", čime je i zvanično otpočela karijeru.

 

Iako se dugo pronalazila i tražila, Luna je konačno shvatila da je muzika ono čime želi da se bavi.

 

 

Prva pesma je gotova, snimila si i spot. Kako ti se na početku sve to čini?


"Presrećna sam. Videla sam neke kadrove i izgledam svetski. Mislim da sam rođena za ovaj posao i da ću biti popularna. Jedva čekam da publika čuje pesmu i da komentar."

 

Odrasla si uz roditelje koji se bave muzikom. Kako ti se do sada nije javila želja da budeš pevačica?


"Nisam bila dovoljno zrela. Lutala sam, tražila sebe u raznim sferama i modi, ali odustala sam. Pronašla sam ono što me čini srećnom, što me ispunjava. To je muzika i tu ću se zadržati."

 

Anabela Atijas, Gagi Đogani
Anabela Atijas, Gagi Đoganifoto: Printscreen TV Pink

 

Kakav si stav o ovom poslu imala dok si gledala oca i majku?


"Bilo mi je preteško i nisam mogla sebe da zamislim u tome. Ne mislim samo o novinskim natpisima već i o količini posla. Treba se posvetiti tome sto odsto. Ali, evo, ja ću pokušati, daću sve od sebe, pa kako bude, biće."

 

Ovo ti je prva pesma, a čuli smo da snimaš i duet sa cimerom iz "Zadruge" Savom Perovićem?


"Sledeća pesma je isto singl. Snimiću spot kada se vratim sa odmora. A posle ide duet sa Savom Perovićem. To će biti odlična pesma."

 

 

Kako reaguješ na prozivke da ti je Ivana Peters otpevala pesmu?


"Ivana i Antonija Gigovska su mi prateći vokali u obe numere, ne pevaju cele pesme. Za pametne koji pričaju tračeve, ako ne znaju, da ih uputim da u pesmi postoje i prateći vokali. Ja sam ta koja peva, to se čuje jasno i glasno. Uostalom, kome ja da se pravdam? I da čuju da sam ja, oni će da kažu da peva moja baba Jadranka. Tako da neka bude da peva Jadranka."

 

Nastavak intervjua na sledećoj strani.

 

makonda-tracker