Danilo Ikodinović: Razvod me je preporodio

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 15

tanja

17-05-2011 22:08h
Bravo Danilo. Uzivaj, sta ti bi da ozenisu onu "pevaljku"? Sve najlepse ti zelim.

Zo

17-05-2011 17:41h
Kakav krš od osobe, totalno bez dostojanstva. Svejedno mi je ko je za šta kriv u njihovom braku, al ovi patetični intervjui pokazuju ko je kakav. Ili će biti da su novinari za sve krivi, kao i obično.

Lukumades

17-05-2011 17:59h
Istina je da on patetise i pljuje, ali tek sto je ona pljuvala i patetisala. To ne treba zaboraviti.

Antonija

17-05-2011 18:13h
Dva Danila-sve u istoj godini-za Ginisa.Jbt,totalno dva drugacija coveka(fizicki,mentalno).O njoj prica ko da je krpa(a bila je zlato),sav je cudan,drugi covek.Ili ga Tanja nagovara da pljuje po Nati?

mare

17-05-2011 15:23h
natasa je i zasluzila da prica tako o njoj, zena bez morala koja je uvek sedela na dve stolice, podvojena sizofrenicna licnost

Daca

20-05-2011 13:17h
Uopste nije strasno sta prica o bivsoj zeni, jer prica istinu.Mene ne pogadja, a i ja sam zena i majka. Danilo svaka ti cast i samo napred.

gaga

20-05-2011 12:10h
Uvek sam znala da je Danilo divan covek,fer i dostojanstven,ko razume ono sto prica taj i zna da je sve to tako,ali dok bude zivota biti ce i vremena da se sve to vidi i golim ocima.Bravo sto nisi dozvolio da ti ne kvalifikovani cobani do kraja uredjuju zivot.Neka ti je sve sa srecom i eto nas u kafanu...

Tea

18-05-2011 01:24h
A kakav je nivo komunikacije nate, na tv -u i u novinama glumi sveticu, a ustvari je zlo , u nasem jeziku to se zove licemerje, samo napred danilo

miki

17-05-2011 00:13h
ovaj covek je postao patetican!

Kate

22-05-2011 07:55h
Danilo mi se iz novina uvijek cinio kao pametan i fin covijek. I predhodni intervju mi je dobar, jer on je britkog jezika, ali realan i iskren, medjutim za ovaj intervju mislim da uopce na njega nije trebao ni pristati, a kamoli komentirati o onom sto je do neki dan bio njegov zivot...
Sasvim je fer i pametno kada je rekao da bi platio milijune da izadje iz ove price, kad ono - OPET intervju, na istu temu.
E, tu si je malo skocio u zeludac, a nije trebao....a da nije ostao bi sebe dosljedan i svoj, malo je poklekao...
Pogotovo minus na kleveti o bivsoj, jer ipak sada sto god kaze to vise govori o njemu samom, nego o njoj, jer on ju je birao - ne mediji i mi, ma kakva ona bila (a ja mislim da je lijepa, zgodna, karizmaticna, britkog jezika, bistrog uma, bila je uz njega i kada nije znala hoce li on prezivjeti, i mislim da su bili dobar par, a to da li ga je varala ili ne to je njihov bracni problem...A, svaki brak ima neki svoj problem ili problemcic, pa ne pricamo o tome na sva usta)
Bolje bi bilo da je presutao, ali sto je tu je, samo smo ljudi, svakom se desi...U svakom slucaju, mlad je, pametan, zivot je pred njim....

Danny

18-05-2011 16:56h
Kako ste povrsni i nerealni?Sta je Danilo rekao ruzno o "majci njegovog deteta"?Nista!Rekao je jedino istinu i to mnogo ,mnogo blazu varijantu !
Nad onim sta je ona radila i radi sa svojim privatnim zivotom koristeci ga u markentiske svrhe,nad tim treba da se zgrazate!
A on je platio veliku cenu svoje zaslepljenosti i strasti i sto nije video ono sto su svi znali!
Nazalost vecina muskaraca prvo misli necim drugim pa onda tek mozgom!
Ona je u stvari ista kao sto je bila sa 16 godina kada je pobegla od kuce sa"starijim covekom sumnjivog zanimanja".Samo sad sve radi mnogo licemernije!
Vrhunski sportista upropastio sebi zivot zbog pevaljke koja i ne zna da peva!Strasno!

Bubi

16-05-2011 12:20h
On tako drugacije izgleda poslednjih mesec-dva(pa i na tim muljavim paparazzo slicicama izgleda muzevno).A poslednjih godina.........ko tuzni deda,sorry.

citateljka

17-05-2011 10:59h
strasno je sta ovaj covek prica o bivsoj zeni,svojoj ljubavi,majci njegove kceri.to me pogadja i kao zenu,i kao majku.sram ga bilo.kako bi reagovao da se neko prema njegovoj kceri tako odnosi?klasican olos!!!
danilo-stidi se!!!
natasa uz tebe smo!!!

snezana

17-05-2011 17:27h
poruka Natasa na ovaj nivo komunikacije nikada se nemoj spustiti sve je on rekao sam o sebi toliko

eeeeeeeeeee

28-05-2011 18:40h
daco nije fer sto si se razveo sa natasom zato sto je ona najbolja pevacica
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: