Jelena Karleuša: Razmišljam o trećem detetu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Milica, N.Sad

03-05-2011 19:57h
Bez razmisljana, odmah t r e c e . Vas treba zatvoriti da samo radjate takve lepotice. Imala sam tri carska reza,izmedju jos dve narkoze, pa nista strasno! P u n o s r e c e !!!
P.S. Tekst sam pogresno ocenila. C i s t a d e s e t k a !!!

S DE

05-05-2011 20:27h
Lep text. Devojcice su med medeni, posebno Atina.

mila

10-05-2011 15:15h
Pohvale za to sto ce roditi jos jedno dete svaka cast Jeco podrzavam te i puno srece u zivotu ti zelim.Imas lepog muza,a devojcice su prelepe to je danas naj vaznije tj. porodica je naj vece bogatstvo.Zelim ti da nastavis dalje jaca i bolja imas za to podrsku nas koji te obozavamo.

Shally

04-05-2011 13:07h
Joj Jelena, prestan da se blamiras! Ucinili su sve da se u Zagrebu oseca kao princeza na zrnu graska!!!!!Pa da je doticna procitala bajku na ciji se naslov poziva, onda bi znala kako se osecala princeza na zrnu graska dok je pokusavala da se uspava!!!!!STRASNO!

maja

04-05-2011 09:24h
Malene devojcice su jako, jako slatke. Andjeli mali, kao lutke. Dusko je atraktivna faca, a jelena? Ne znam sta bi kazala, kada vidim to njeno konjsko lice, tj. kobilastu facu ima. Nosinu, usta i razvuceno unapred, bas konjsko lice. Noge nema zgodne, krive cak i nema listove. Ali struk, stomak, kukove ima prve klase! Grude? Nisu njene, ali operacija je lepo odradjena. Nadamo se da ce i druga operacija biti uspesna. Lepa velicina, na granici je, ali nisu prevelike kao kod Cece.

Saska

11-09-2011 13:02h
Zeno sta si to napravila od sebe,za koju godinu ces proci kao Majkl Dzekson,jurices nos po bini...sta je sve budala spremna da uradi zbog popularnosti...nije mi jasno kako Dusko moze da ljubi plastiku....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: