SLAVI SVE

SPRSKI VASKRS U DALEKOM DUBAIJU: Iako je Jelena bin Drai udata za šeika, ona se ne odriče svojih korena i svoju decu uči TRADICIONALNIM običajima (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

mira

29-04-2019 15:24h
A gde su onda srpska imena ? To se Jelena teši !

Cica iz Rica

29-04-2019 15:44h
@mira
Helou Miro, samo se ti teši ? , Jelena živi kao princeza a imenima njene dece ama bas ništa ne fali . Manje zlobe

mira

29-04-2019 15:51h
@Cica iz Rica
Ni trunka zlobe nema , svaka joj čast kako trpi zlatni kavez i još prodaje neku idiličnu priču ! Da je srećna , ne bi nas u to ubeđivala . A čujem da nije jedina ? Tek to je tuga ! Da li je njen muž ijednom posetio zemlju u kojoj je rođena njegova žena ? To nigde nije napisala !

Polygamy

29-04-2019 17:24h
@Cica iz Rica
Princesa koja je prihvatila polygamy.

Realnost

29-04-2019 17:39h
@mira
Miro,mozda nisi zlobna ali volis da se bavis tudjim zivotom.Ajde da vidimo kako zivi srpska zena.Prosecna srpska zena je od sopstvenih roditelja izbacena iz kuce jer zaboga udala se,imanje naravno ostaje bratu.Jasno joj je stavljeno do znanja da vredi daleko manje od muskog potomka.Udajom se odrice prezimena i uzima muzevljevo,a ako je on ,,papucar,,moze da doda svoje.Nosi tudje prezime,zivi u tudjoj kuci,slavi tudju slavu a detetu daju imena babe,dede,stari kumovi a ona je bas kao htela jedno od tih.Jedini izlazak u svet joj je odlazak na neciju svadbu ili punoletstvo i odlazak kod komsinice na kafu.U slucaju da radi,ulaze u tudju kucu jer u slucaju razvoda ako pravila kucu nije i nema nista.Kod frizera jednom do dvaput godisnje,sminka se jednom godisnje osim ako je muz ne nasminka cesce.Mogu jos toga da napisem ali nece stati.Ovo je prosecan zivot varosanke,gradjanke zive malo bolje a seoske zene kao pascad.Nemoj bre Miro da brines tudju brigu.

mira

29-04-2019 19:45h
@Realnost
Ne virim ja kroz tarabu Jeleninu i pratim šta radi , nego je ona objavila crtice iz svog života . To daje za pravo svakom da komentariše ! Mešanje u nečiji život je nešto drugo. Vama to , izgleda , nije jasno ?

Realnost

29-04-2019 21:25h
@mira
Gore si napisala da si cula da nije jedina koja zivi u zlatnom kavezu.Gde si cula?Kod jetrve na kafi,komsinice,na pijaci ili mozda od jos nekog pouzdanijeg izvora?Lezi lebe da te jedem.

mira

30-04-2019 11:59h
@Realnost
Ja ovo tumačim kao žal što niste na Jeleninom mestu , pa otud ta iglica i blagi prezir onih koji drže do pravih vrednosti . Ne bih mogla da podnesem da mi deca rastu kao pripadnici neke potpuno drugačije kulture i da ja tu imam minimalan uticaj . Džaba sav komfor i izobilje kada se gube neke suštinske stvari i kada se postaje niko . Jelena se hvali time što drži do običaja , sve je to slabo ako nema pravog upoznavanja sa korenima . Da li su deca ijednom bila u Srbiji ? Da jesu , siogurno bi to objavila ! Tužno !
To čula , znači pročitala . Mislim da je to u komentaru napisao neko ko živi u Emiratima . A toj osobi se može verovati , jer je tamo poligamija običaj . I ne samo jedna osoba !
Potrčali ste da me minirate ,ali bezuspešno ! Žalosno je šta je ženama postalo suštinska vrednost i koliko su mentalno pojeftinile !

Vesna

02-05-2019 21:45h
@Polygamy
Princeza na ženu graška ???

Vesna

02-05-2019 21:47h
@mira
Pa ko bi želio da živi čitav život pod kontrolom. Ti si bolesna ženo. Ona jadna samu sebe tijesi sa svojim lažima.

Lela

12-11-2021 00:46h
@Vesna
Nemojte zavideti drugima, gospodjo, zlom samo sebi skodite.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: